NISHIKORI PREDAO

Đoković bez borbe do finala Miamija

Novak Đoković
Reuters (Ilustracija)
28.03.2014.
u 20:30

Ovo nije prvi put ove godine u Miamiju da je Đoković prošao bez borbe dalje. U trećem kolu meč mu je predao Nijemac Florian Mayer.

Novak Đoković prvi je finalist ATP turnira u Miamiju. On je plasman u finale izborio tako što mu je Japanac Kei Nishikori predao meč zbog ozljede prepone lijeve noge.

Ovo nije prvi put ove godine u Miamiju da je Đoković prošao bez borbe dalje. U trećem kolu meč mu je predao Nijemac Florian Mayer.

Za naslov na Floridi srpski će tenisač igrati protiv pobjednika meča između Rafaela Nadala i Tomaša Berdycha.

>> Nishikori iznenadio Federera, pobjede A. Pavića i Veića na challengerima

Komentara 2

JA
jamezdinkurtovic
22:24 28.03.2014.

Ma bolje je I predati nego izgubiti 6-1 6-1.....ovako ima alibi kad preda mec...

MI
miran
21:32 28.03.2014.

"Ovo nije prvi put ove godine u Miamiju da je Đoković prošao bez borbe dalje. " ---------------------------- Ma sve je to srpsko-njemacko-japanska namjestaljka ..... nema pojma a udje u finale ....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije