DOGAĐAJ U ŠUMI

Đoković je kao dijete proživio dramu: Deset najdužih sekundi u životu. Taj susret promijenio je sve

Italian Open
ALEKSANDRA SZMIGIEL/REUTERS
21.05.2023.
u 16:35

Poznati tenisač priznao je kako se kao dječak u jednoj situaciji bojao za život

Poznati talijanski list Corriere della Sera iskoristio je boravak Novaka Đokovića na Mastersu u Rimu za veliki intervju. Đoković je govorio o raznim temama koje nisu direktno vezane uz tenis, pa je otkrio i želju da svoju djecu, sina Stefana i kćer Taru, krsti na Kosovu. 

Teniski svijet je po prvi put saznao za nesvakidašnji susret kojeg je slavni tenisač imao u mladosti, bio je poprilično dramatičan i bojao se za život. 

- Jednom sam kao dijete susreo vuka u šumi. Osjetio sam dubok strah, rekli su mi da se u takvim slučajevima moraš polako vratiti ne ispuštajući ih iz vida. Gledali smo se deset najdužih sekundi u mojem život...Osjetio sam vrlo snažan osjećaj koji me nikada nije napustio, povezanost duše i tijela. Nikad nisam vjerovao u slučajnosti, a mislim da ni taj vuk nije bio slučajan. Bilo je to vrlo kratko, ali ostao je to vrlo važan susret za mene - ispričao je Đoković .

GALERIJA Đoković se svađao s Ivaniševićem. Dobio je žestok odgovor

Italian Open
1/8

Za Novaka i nakon toliko godina vuk ima jako važno značenje.

VEZANI ČLANCI:

- Jako sam vezan za svoju obitelj i trudim se biti svima dostupan, ali ponekad moram biti sam. Često sam se u životu našao sam, sam sa svojom misijom i ciljevima koje trebam ostvariti. Nekako sam ostao povezan s tim vukom , a pošto je vuk za Srbe sveta životinja, on je naša simbolična životinja. On je simbol narodne tradicije, vjere predaka koja prethodi kršćanstvu. Vjera prije vjere - zaključio je Đoković. 

 

Ključne riječi

Komentara 2

DM
drazen.muhvic
19:11 21.05.2023.

Kojeg Vuka? Draškovića ili Karadžića? Oba gadna, ali ovaj drugi opasniji jer je odavno riknuo...

Avatar Cornelius
Cornelius
21:15 21.05.2023.

Vuk simbolična životinja, ha ha.... sa istom kulturom, poštenjem i inteligencijom ko i njegovi obožavatelji. Zato se to i zove vuko...!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije