UPOZORAVA NA POPLAVE

Đoković opet u akciji: Podržite Srbiju, Bosnu i Hrvatsku

Đoković
Foto: Twitter.com
21.05.2014.
u 10:14

"Podržite Srbiju, Bosnu, Hrvatsku, poplave", pisalo je na Đokovićevoj majici na humanitarnoj nogometnoj utakmici u Monacu.

Novak Đoković još je jednom svjetsku javnost upozorio na katastrofalne poplave koje su pogodile Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu i Srbiju. "Podržite Srbiju, Bosnu, Hrvatsku, poplave", pisalo je na Đokovićevoj majici koju je pokazao na humanitarnoj nogometnoj utakmici u Monacu.

Đoković je predvodio momčad zvijezda u utakmici protiv momčadi Formule 1. U njegovoj su momčadi bile legende poput Fredrika Ljungberga koji je također nosio majicu podrške i Davida Ginole, dok su na drugoj strani bili Fernando Alonso, Felipe Massa...

>> Đoković: Nadam se da Hrvatsku poplave neće pogoditi kao Srbiju i Bosnu

Komentara 69

LI
ličkiustanik
11:36 21.05.2014.

Kakvi ste vi likovi ja ne mogu vjerovat.Mjesto da zaobiđete vijest ako vam se već ne sviđa vi dolazite da pljujete na jedan lijep gest vrhunskog sportaša.Nije me briga dal je to samopromocija ili ne čovjek nas se spomenuo za razliku od milanovića i pusićke kojih kao da se to ne tiče.Hvala mu na tome.

BA
Black Angels
10:47 21.05.2014.

nisam ljubitelj tenisa niti djokovica niti njemu slicni mislim na sport,,ali priznali mi ili ne ovo je lijepo sto je on uradio on nije naveo samo srbiju ...nego i hr i bosnu,,i ovo nema veze sa ratom,,,zna se sta su srbi uradili,,od slovenije do bosne preko hrvatske zlicini i zlocini su iza njih ali onaju imena i prezimena,,,i oni koji ih potajno podrzavaju kao pupavac stanimirovic i njemu slicnima,,,ali djokovic nema veze sa time nisam nikada procitao neku njegovu izjavu koja bi vredjala nekoga,,,stoga komentari su suvisni

MA
matildica
16:00 21.05.2014.

zbuniceva tko daje novac ćista srca i od srca za njega se nezna pa nisu dali novac da bi im ti pleskala dali su da pomognu unesrečenima da pomognu unesrečenima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije