Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 212
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENO

Domagoj Vida potpisao za novi klub! Evo detalja ugovora

AEK
31.07.2022.
u 14:31

33-godišnji nogometaš je nakon svih peripetija s pljačkom, konačno potpisao za novu ekipu.

Hrvatski reprezentativac Domagoj Vida novi je igrač grčkog velikana AEK-a. Potpisao je dvogodišnji ugovor prema kojem bi trebao zarađivati oko 1.5 milijuna eura godišnje plus bonuse.

Ugovor je trebao potpisati i ranije, ali je sve bilo odgođeno zbog pljačke Vidinog stana u Hrvatskoj. Vida se, dakle, neće zasad vraćati u HNL, iako ga se povezivalo s Osijekom i Hajdukom, piše Index

Vida je do ovog potpisa bio slobodan igrač nakon što mu je istekao ugovor s turskim Bešiktašem, iz kojeg je otišao jer nije mogao dogovoriti produljenje ugovora. Podsjetimo, Vida je u Bešiktašu igrao od siječnja 2018. godine, kada je došao iz kijevskog Dinama.

 

 

Karijeru je započeo u Osijeku te je kao 21-godišnjak prešao u Bayer Leverkusen, no ondje se nije nametnuo te se već sljedeće godine vratio u Hrvatsku. Uspio je oživjeti karijeru u zagrebačkom Dinamu, koji ga je nakon toga poslao u inozemstvo. Domagoju je potrebna minutaža kako bi izborio svoje mjesto za nadolazeće SP u Kataru. 

>> Pogledajte jednu od asistencija Livaje na Torcida kupu

Ključne riječi

Komentara 1

JU
juma
22:59 31.07.2022.

Teško se iz grčke lige ulazi u reprezentaciju i pored svih minulih zasluga.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije