KAZAN STARTAO POBJEDOM

Dujmoviću 90 minuta u porazu Lokomotiva

Nogomet
14.03.2010.
u 14:26

Nogometaši Rubin Kazana, aktualni prvaci Rusije i trenutačni sudionici osmine finala Europa lige, uspješno su otvorili novu sezonu u domaćim okvirima.

Na domaćem terenu je Rubin Kazan pobjedom od 2-0 protiv moskovskog Lokomotiva krenuo u obranu naslova, makar su do tri boda došli prilično sretno. Naime, do 88. minute je na semaforu stajalo 0-0, ali su u završnici domaći igrači uspjeli dva puta svladati gostujućeg vratara.

U 88. minuti je strijelac bio Gorbanec, dok je u zadnjim sekundama meča poentirao i Buharov. Podsjetimo da je ovaj potonji igrač nedavno donio Rubinu prvi naslov u sezoni budući je pogotkom odlučio domaću Superkup utakmicu protiv CSKA (1:0).

U redovima gostiju igrao je svih 90 minuta i hrvatski nogometaš Tomislav Dujmović, koji je u 63. minuti zaradio žuti karton.

Ruska Premier liga, 1. kolo:

Rubin Kazan - Lokomotiv Moskva 2:0

Sibir Novosibirsk - Terek Grozni 0:2

Alania Vladikavkaz - Saturn (kasnije)

Spartak Moskva - Dinamo Moskva (kasnije)

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije