PRIPREME ZA OI

Duvnjak se vratio treninzima. Rukometaše je na treningu posjetio gradonačelnik

Koeln: Susret Njemačke i Hrvatske na Europskom prvenstvu u rukometu
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
20.07.2024.
u 08:00

U sljedećih šest dana uoči puta u Pariz reprezentacija će se posvetiti popravljanju igre u obrani, ali i osvježavanju momčadi, jer bilo je vidljivo u Chartresu da su noge teške, a tijelo umorno u završnici susreta

Nakon dana predaha hrvatska rukometna reprezentacija nastavila je pripreme za Olimpijske igre u Parizu uobičajenim ritmom. Rano jutarnje buđenje, aktivacija, doručak, kratak predah pa dva do dva i pol sata treninga. Dobra je vijest da se u dvoranu i na trening vratio kapetan Domagoj Duvnjak. Nove liječničke pretrage obavljene jučer tijekom dana kod dr. Borisa Nemeca u Matuljima pokazale su da je s njegovim mišićem sve u redu. Inače, jučerašnji trening imao je i svečan karakter.

Reprezentaciju je uoči zagrijavanja posjetio opatijski gradonačelnik Fernando Kirigin. Uz prigodne riječi dobrodošlice u Opatiju bajnu, gradonačelnik je reprezentaciji poželio puno uspjeha na Olimpijskim igrama u Parizu. Kapetan Domagoj Duvnjak darovao mu je dres hrvatske rukometne reprezentacije, i to onaj Davida Mandića, pokazujući time koliko je ekipa privržena svom stalnom članu koji je, nažalost, zbog ozljede prisiljen propustiti ovo natjecanje.

GALERIJA Hrvatska svladala Njemačku! (30-24) Nevjerojatni Kuzmanović napravio čudo u Kolnu

Koeln: Susret Njemačke i Hrvatske na Europskom prvenstvu u rukometu
1/11

U društvu gradonačelnika Fernanda Kirigina bilo je pedesetak opatijske djece, malih rukometaša, ali i onih s poteškoćama u razvoju, koji su iskoristili priliku za fotografiranje i dobivanje autograma od igrača. Nakon toga imali su priliku s tribina dvorane "Marino Cvetković" gledati trening reprezentacije. Nakon povratka iz Francuske izbornik Dagur Sigurdsson nije igračima dao kompletno slobodan dan. Poslijepodne je održao zajednički sastanak uz videoanalizu onoga što je bilo dobro, a posebno onoga što nije valjalo u susretu s domaćinom Olimpijskih igara. Zajednički zaključak bio je da Hrvatska može i mora bolje.

U sljedećih šest dana uoči puta u Pariz reprezentacija će se posvetiti popravljanju igre u obrani, ali i osvježavanju momčadi, jer bilo je vidljivo u Chartresu da su noge teške, a tijelo umorno u završnici susreta. Rad na još nekim elementima igre podrazumijeva se, kao i detaljna analiza prva dva suparnika na turniru. A riječ je o Japanu i Sloveniji. O onome trećem razmišljat će se kada dođe vrijeme za tu utakmicu, jer će i Njemačka do tada imati dva susreta na OI i bit će svima jasnije u kakvoj je formi i tko su udarne snage.

VIDEO Joško Gvardiol uživa u moru na plažama Novigrada kraj Zadra

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije