Top lista

Dva Hrvata među najboljim pojačanjima u Serie A

Xherdan Shaqiri
DPA/PIXSELL
20.01.2015.
u 14:16

Fernandinho - Veroni je što prije bio potreban kvalitetan veznjak i pronašla ga je u 27-godišnjem Fernandinhu. Nisu doveli mladog i neiskusnog igrača nego gotovog veznjaka, spremnog odmah pojačati momčad

Prijelazni rok još je uvijek u tijeku, klubovi rade punom parom kako bi pojačali svoje redove. Tako je i u talijanskoj ligi u koju je već sada u siječnju stiglo puno novih lica.

Stoga je Goal.com odlučio napraviti listu najboljih pojačanja u Serie A, a na njoj su i dvojica Hrvata

Suso - Trebao je doći za stalno u lipnju, ali Milanu je krilni igrač bio potreban odmah pa je Suso pristao doći na posudbu već sad. Profinjeni španjolski nogometaš stigao je iz Liverpoola. Može igrati na polušpici i na krilu.

Fernandinho - Veroni je što prije bio potreban kvalitetan veznjak i pronašla ga je u 27-godišnjem Fernandinhu. Nisu doveli mladog i neiskusnog igrača nego gotovog veznjaka, spremnog odmah pojačati momčad. Sličan je Mateu Kovačiću, može igrati polušpicu, ali i povučenije, no nikad nije igrao u Europi.

Xerdan Shaqiri - Najbolji švicarski igrač pobjegao je u Inter od konkurencije u Bayernu, Robbena, Riberyja, Mullera i Götzea. U Milano je stigao kao jedno od najvećih pojačanja i velika želja trenera Roberta Mancinija. Trenutačno je na posudbi, ali Inter će ga na koncu sezone kupiti za 14 milijuna eura.

A koji su ostali igrači na toj listi te koja su dvojica Hrvata pročitajte OVDJE!

Komentara 1

IJ
ijelec
19:43 20.01.2015.

sramite se sa člankom..puj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije