ŠTO MU TO TREBA?

Džajić se izblamirao nevjerojatnom izjavom: Srbija je najbolja u regiji i to će opet dokazati

Beograd: Dragan Džaji?, legendarni nogometaš beogradske Crvene Zvezde
Davor Javorovic/PIXSELL
21.03.2023.
u 08:11

Novi predsjednik srpskog nogometnog saveza želio je motivirati svoje nogometaša, ali je u tome ipak malo pretjerao

Srpska nogometna reprezentacija dobila je novo vodstvo, legendarni Dragan Džajić postao je predsjednik tamošnjeg nogometnog saveza nakon što je protukandidat Nemanja Vidić odustao od utrke za to mjesto. Trenutno se spremaju za kvalifikacije za europsko prvenstvo na kojem nisu bili od davne 2000. godine kada su domaćini bili Nizozemska i Belgija

Džajić je tako u prvom govoru pred reprezentacijom na okupljanju u kampu srpskoga nogometnog saveza igračima poručio kako je 'uvjeren da su najbolja reprezentacija u regiji'. Ikona jugoslavenskog nogometa očito ne zna baš dobro povijest i nije svjestan da smo otišili na čak jedanaest velikih natjecanja uz tri osvojena svjetska odličja.

- Želim vas sve pozdraviti i poželjeti vam sreću na početku novog ciklusa za koji svi očekujemo da se završi na pozitivan način, odnosno da izborite plasman na Europsko prvenstvo. Znate i sami da raspoloženje javnosti ovisi o rezultatu reprezentacije i vidjeli ste kakvu je euforiju izazvao izravan odlazak na Mundijal. Možda su prije Katra očekivanja bila prevelika, ali morate što prije zaboraviti što je bilo i okrenuti se novim izazovima - pričao je as Crvene zvezde.

- Većinu vas poznajem osobno, neke sam gledao na televiziji, znam da su vam mogućnosti ogromne i da posjedujete veliki potencijal. Ako bih vam mogao dati neki savjet, neka to bude poruka da razmišljate isključivo o kvalifikacijama i o tome da izborite plasman na završni turnir, a tek poslije toga možemo govoriti o konkretnom rezultatu u Njemačkoj. Svi smo ovdje na istom zadatku. Kad bude dobro, zajedno ćemo se radovati.

- Ako bude loše, zajedno ćemo tugovati. Ali nema razloga da razmišljamo negativno, uvjeren sam da ste najkvalitetnija reprezentacija u regiji i da ćete to još jednom dokazati i na terenu. Korak po korak. Nitko od nas nema čarobni štapić, ali uz dobru atmosferu u momčadi i uz pristup koji ste i dosad imali prema reprezentativnim obvezama, mislim da nema razloga za brigu - prenijela je izjavu službena web stranica saveza

 

Komentara 12

Avatar southman
southman
08:51 21.03.2023.

Dobro govori čovjek. Što HR ima sa " njihovom regijom " !?

BL
blackeder2022
10:20 21.03.2023.

Uvek su bili najbolji u svemu:najbolji sportisti,najbolji kuvari,najbolji znanstvenici,najbolje šaljivđije,najbolji ljubavnici,najbolje sudije,najpoštenini narod,najbolji naučnici,najbolji radnico,najbolji umetnici,najbolji ratnici,....,samo ima bre jedan proble m. Problem je u tome što nije to što oni lažu,problem je što oni u to i veruju.A to je već u domeni medicine bre.

Avatar Idler
Idler
10:29 21.03.2023.

Pa i jesu najbolši vu svojoj regiji (Kosovo, Albanija, Makedonija...) i kaj to nas briga ?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije