Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
USKORO OBJAVA?

Senzacija iz Turske: Edin Džeko na korak do Hajduka, pala ključna odluka koja će oduševiti navijače

BiH i Gruzija u Zenici odigrale prijateljski susret
Foto: Armin Durgut/PIXSELL
1/3
27.06.2024.
u 11:17

Jasno, to da je Džeko sada na korak do Poljuda treba uzeti s dozom rezerve, jer ako itko zna pogriješiti, to su onda turski mediji. No, zna se da ga u klubu žele i trener Gennaro Gattuso i sportski direktor Nikola Kalinić

Već se neko vrijeme piše o mogućem dolasku sjajnog BiH-napadača Edina Džeke u Hajduk. O tome je govorio i njegov prijatelj, bivši suigrač iz reprezentacije Senijad Ibričić, a tu priču spominju i brojni novinari. Kako se pisalo, jedina prepreka 38-godišnjem napadaču koji, navodno, želi doći u Hajduk bio je Jose Mourinho. Portugalski stručnjak preuzeo je ovoga ljeta Fenerbahče, aktualni Džekin klub. Mourinho je trebao dati dozvolu da Džeko ode iz kluba godinu dana prije kraja njegova ugovora. To se, barem kako javljaju turski mediji, sada i dogodilo.

Turski Fotospor piše da Džeko želi otići iz Fenerbahčea, a Mourinho ga želi pustiti jer kod sebe u rosteru ne bi htio imati igrače koji nisu sigurni da žele ostati. Džeki je Hajduk itekako primamljiv zbog blizine domovini, ali i činjenice da ga mnoge stvari vezuju uz Dalmaciju, posebice Dubrovnik, gdje je "kao kod kuće".

BiH i Gruzija u Zenici odigrale prijateljski susret
1/7

Jasno, to da je Džeko sada na korak do Poljuda treba uzeti s dozom rezerve, jer ako itko zna pogriješiti, to su onda turski mediji. No, zna se da ga u klubu žele i trener Gennaro Gattuso i sportski direktor Nikola Kalinić.

Džeko je prošle sezone u 46 nastupa za Fenerbahče zabio 25 golova, a nema dvojbe, njegov bi dolazak u Hajduk opet izazvao euforiju nalik onoj kakvu je prošle zime izazvao dolazak Ivana Perišića i Josipa Brekala. 

Ključne riječi

Komentara 7

Avatar nathanael.opet
nathanael.opet
11:40 27.06.2024.

edine, vakat je!!! :-)

GO
Gorski
11:43 27.06.2024.

Znači ,borba s Osjekom za treće mjesto,ako ne dođe onda s Lokomotivom za četvrto .

ST
stiper
13:10 27.06.2024.

Dokad više...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije