Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRANSFER

Bivši igrač Hajduka vratio se u HNL, pojačat će redove izravnog konkurenta za trofeje

Hajduk i Steaua su u prvoj utakmici trećeg pretkola Europske lige na Poljudu odigrali 0:0
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/7
Autori: Vecernji.hr, Hina
26.06.2024.
u 18:05

Dosadašnji prvi vratar i kapetan Rijeke Nedeljko Labrović ovog je ljeta kompletirao odlazak u bundesligaša Augsburg. Umjesto Labrovića, kapetan Rijeke u novoj sezoni bit će Ivan Smolčić.

Josip Posavec se nakon dvije godine vraća u Supersport HNL. Nakon što je dvije sezone proveo u dresu danskog Aalborga s kojim je ove sezone izborio ekspresni povratak u najviši rang danskog nogometa, Posavec se seli u Rijeku.

Dvadesetosmogodišnji vratar ove je sezone 25 puta branio za Aalborg, a mrežu je sačuvao netaknutom  u osam navrata. Profesionalnu karijeru Posavec je počeo u zaprešićkom Interu. Od 2016. do 2019. godine bio je član talijanskog Palerma, s tim da je u tom razdoblju boravio i u Hajduku na posudbi.

Hajduk ga je potom otkupio te je član splitskog kluba bio od 2019. do 2022. godine kada se preselio u danski Aalborg, što mu je bila posljednja stanica prije dolaska na Rujevicu. U Supersport HNL-u je branio 93 puta, od čega 73 za Hajduk, a 20 za Inter Zaprešić. U Splitu je osvojio i kup, a iz vremena u Palermu ima i 30 nastupa u talijanskoj Serie A. Također je u 16 navrata branio za u-21 selekciju Hrvatske.

Dosadašnji prvi vratar i kapetan Rijeke Nedeljko Labrović ovog je ljeta kompletirao odlazak u bundesligaša Augsburg. Umjesto Labrovića, kapetan Rijeke u novoj sezoni bit će Ivan Smolčić.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije