Najslađi poraz

Emil Tedeschi: Sretan sam, deset godina ulaganja u Cedevitu se isplatilo

Emil Tedeschi
Foto: Željko Lukunić/PIXSELL
1/7
12.12.2015.
u 12:32

U društvu 16 najboljih euroligaša mi smo momčad s najmanjim proračunom, 6 puta manjim od Armanija, 10 od Efesa, 12-15 puta od CSKA.

Čelnici Cedevite teško su podnosili zbivanja na parketu. Predsjednik Mladen Veber bio je toliko uzdrman ishodom prvog dijela (31:45) da se sa parketa, iz VIP stolica, preselio u prvi red tribina, a teške trenutke proživljavao je i glavni sponzor kluba Emil Tedeschi:

- Bilo mi je jako teško jer dečki su se jako stisnuli uslijed velike odgovornosti pred ovom krasnoj publikom. Ni na visokom minusu nisam sumnjao, ali sam bio vrlo nervozan i ovo mi je najslađi poraz Cedevite dosada. Gotovo 10 godina ulaganja dovelo je do ulaska među 16 najboljih euroligaša. U tom društvu bit ćemo momčad s najmanjim proračunom, šest puta manjim od Armanija, 10 puta manjim od Efesa i 12-15 puta manjim od CSKA, no sretan sam što smo se izborili za sedam novih spektakala - kazao je Tedeschi.

>>Simon: Visio im je mač nad glavom, no iščupali su se

Komentara 7

Avatar links
links
09:09 13.12.2015.

al ga ovaj baca krafne o budžetima, prema potrebi....

KI
killthesnake
19:51 12.12.2015.

Zaboravili ono "ratni profiter Tedeschi" !

ZE
zeczec
18:42 12.12.2015.

a sad musu na dvicu,mazu na tricu,arapa na cetvorku i udri po aba ligi!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije