Košarka

Eurobasket bi od Ukrajine preuzeli i Poljska i Češka

'12.09.2013., Slovenia, Ljubljana, Arena Stozice - Europsko prvenstvo u kosarci Eurobasket Slovenia 2013.Drugi krug, grupa F. Hrvatska - Finska. Bojan Bogdanovic. Photo: Igor Kralj/PIXSELL'
'Igor Kralj/PIXSELL'
04.03.2014.
u 20:47

Europska Fiba se našla u problemu jer je Ukrajina već platila pola kotizacije od osam milijuna eura i ne može oduzeti Ukrajini Eurobasket, a da joj ne vrati

Nakon što su košarkaški savezi Francuske, Njemačke, Italije i Hrvatske izrazili spremnost da organiziraju sljedeći Eurobasket (2015.), ako to Ukrajina ne bude u stanju, na to su spremni i Poljska i Češka.

Štoviše, postoji čak i ideja o zajedničkoj organizaciji po kojoj bi se dvije skupine igrale u Poljskoj (Wroclaw, Katowice), jedna u Češkoj (Prag) i jedna u Ukrajini (Lvov). Europska Fiba se našla u problemu jer je Ukrajina već platila pola kotizacije od osam milijuna eura i ne može oduzeti Ukrajini Eurobasket, a da joj ne vrati i ta četiri milijuna eura.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije