SKOK S MOTKOM

Europski prvak u Dohi ostao bez finala

Skok s motkom
AFP
12.03.2010.
u 12:19

Renaud Lavillenie (23), europski dvoranski prvak u skoku s motkom iz Torina 2009. godine, nije se uspio plasirati u finale Svjetskog dvoranskog prvenstva u Dohi.

Lavillenieov najbolji rezultat u karijeri je 601cm ostvaren u Leiriji 2009. godine na otvorenom, ali u Dohi nije uspio preskočiti niti 560 cm koliko je bilo dovoljno za plasman u finale.

- Razočaravajuće je što Renaud neće biti u finalu. Žao mi je što se neću imati priliku natjecati protiv njega, ali pred njim su velike stvari u budućnosti – rekao je aktualni olimpijski pobjednik u skoku s motkom Australac Steven Hooker, koji je uspješno preskočio 560 centimetara iz prvog pokušaja i izborio subotnji finale.

Svjetsko prvenstvo u Dohi, skok s motkom, kvalifikacije (muški):

1. Steven Hooker (Aus) 560 cm

1. Michal Balner (Čeh) 560

1. Konstadinos Filippidis (Grč) 560

1. Derek Miles (SAD) 560

5. Malte Mohr (Njem) 560

6. Dimitrij Starodubcev (Rus) 560

7. Alexander Straub (Njem) 560

8. Lukasz Michalski (Polj) 560

9. Steven Lewis (VB) 560

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije