KREĆE LUDNICA

Evo gdje gledati nastavak HNL-a: Prvi par već danas od 18 sati

Nogometaši Gorice plasirali se u polufinale Kupa nakon jedanaesteraca protiv Istre
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/2
28.01.2022.
u 14:06

Istrijani su trenutno pretposljednja momčad prvenstva, ali imaju 11 bodova prednosti nad Hrvatskim dragovoljcem. Gorica se, s druge strane, nalazi na sredini tablice i vjerojatno će biti zadovoljna na toj 5. poziciji ili će eventualno pokušati napasti četvrtu na kojoj je trenutno Hajduk

Svi ljubitelji HNL-a danas dolaze na svoje. Napokon  se nastavlja nikad uzbudljivija sezona i to utkamicom 21. kola Hrvatski Telekom Prve lige u Puli.

Susrest će se Istra 1961 i Gorica ovoga sunčanog petka u 18 sati, a susret možete gledati uživo na Arena sportu 3.

Istrijani su trenutno pretposljednja momčad prvenstva, ali imaju 11 bodova prednosti nad Hrvatskim dragovoljcem. Gorica se, s druge strane, nalazi na sredini tablice i vjerojatno će biti zadovoljna na toj 5. poziciji ili će eventualno pokušati napasti četvrtu na kojoj je trenutno Hajduk.

Gorica dolazi kao nominalni favorit, ne samo zbog pozicije na tablici, nego i zbog toga što u međusobnim ogledima ima osam pobjeda, osam je susreta završilo remijem, a samo jednom je Istra slavila i to u gostima davne 2018.  Ipak, oslabljeni su Turopoljci i na vratima će im ovoga  puta stajati debitant  jer Dominik Kotarski je ozlijeđen, a Ivan Banić preselio je u ljubljansku Olimpiju.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije