SUSJEDI OČARANI

Evo kako su se regionalni mediji naklonili Dinamovom podvigu. Plavi su dobili posebno priznanje

Baku: Uzvratna utakmica UEFA Lige prvaka, Qarabag FK - GNK DInamo
Foto: Marko Lukunic/PIXSELL
1/74
28.08.2024.
u 20:48

Suparnike u novom formatu Lige prvaka u kojem će svaki od 36 klubova odigrati po osam susreta Dinamo će saznati na ždrijebu koji će se održati u četvrtak od 18 sati u Monte Carlu.

Nogometaši zagrebačkog Dinama po deveti će put zaigrati u Ligi prvaka, oni su u uzvratnom susretu završnog pretkola kao gosti u Bakuu svladali Qarabag sa 2-0 (1-0) te tako sigurno obranili 3-0 prednost ostvarenu u prvoj utakmici prije osam dana u Zagrebu. Dinamo je poveo lijepim golom Marka Pjace (32), a konačni rezultat postavljen je autogolom Silve (53-ag).

Suparnike u novom formatu Lige prvaka u kojem će svaki od 36 klubova odigrati po osam susreta Dinamo će saznati na ždrijebu koji će se održati u četvrtak od 18 sati u Monte Carlu. 

VEZANI ČLANCI:

Mediji iz regije također su popratili plasman našeg prvaka u elitno nogometno natjecanje:

- Fenomenalni Dinamo se plasirao u Ligu prvaka i osigurao rekordnu novčanu nagradu - piše Klix. 

- Jakirovićev Dinamo pokazao ko je gazda u regiji - Modri se u velikom stilu plasirali u Ligu prvaka! - javlja SportSport.

- Jakirović vratio Dinamo u Ligu prvaka: "Modri" zaradili pravo bogatstvo - piše Dnevni Avaz. 

- Dinamo protutnjao Azerbejdžanom: Jakirović odveo Modre u ligašku fazu Ligu prvaka! - komentira Oslobođenje. 

- Dinamo u Azerbejdžanu potvrdio Ligu prvaka - javljaju crnogorske Vijesti. 

Plavi su prolaskom u Bakuu sebi osigurali bogatu novčanu naknadu. Dinamo je prolaskom u elitno nogometno natjecanje dobio bogatu novčanu injekciju od Uefe koja iznosi čudesna 34 milijuna eura, što će svakako dobrano podebljati blagajnu u Maksimiskoj 128. 

GALERIJA Dinamo izborio Ligu prvaka

Baku: Uzvratna utakmica UEFA Lige prvaka, Qarabag FK - GNK DInamo
1/74

 

Ključne riječi

Komentara 42

Avatar Jure Grando
Jure Grando
23:55 28.08.2024.

Koji su to regionalni mediji? Živim 24 km od Slovenije i 40 km od Italije, države s kojima je Hrvatska u istoj političkoj i ekonomskoj uniji i schengenskom prostoru i ne vidim ni jedan članak, a čitam sta pišu mediji zemalja udaljenih nekoliko stotina ili gotovo tisuću kilometara dalje koje su bili agresori na naš teritorij i s kojima danas jedva da imamo normalne diplomatske odnose. Ništa mi nije jasno šta je točno ta regija i koji prostor ona pokriva?

SI
Sivooki
21:20 28.08.2024.

Divno. A možda su i u Europi čuli za ovaj rezultat...?

KR
kruti159
22:22 28.08.2024.

A kaj sad niš o četničkim pardon, otadžbinskim portalima? Nemamo više špijune u istočnoj vuko.ebini ili kaj?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije