REAKCIJE SUSJEDA

Evo što regionalni mediji pišu o Hajdukovoj senzaciji. Poklonili su se 'čovjeku s drugog planeta'

Marko Livaja doveo Hajduk u vodstvo protiv Dinama
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
1/6
13.09.2024.
u 22:19

Mediji iz regijestj popratili su vječni hrvatski derbi i Hajdukovu senzaciju u Maksimiru, a posebno priznanje odali su junaku utakmice Marku Livaji.

U susretu 6. kola HNL-a Hajduk je kao gost pobijedio Dinamo sa 1-0 (0-0) i preuzeo vrh ljestvice. Jedini gol postigao je Marko Livaja u 70. minuti. Vodeći Hajduk sada ima 14 bodova, jedan više od drugog Dinama, a tri više uz utakmicu više od treće Rijeke. Nakon siromašnog prvog poluvremena tijekom kojega praktički nije bilo niti jedne prilike, utakmica se rasplamsala sredinom nastavka. 

Hajduk je poveo u 70. minuti, nakon izgledne situacije u kaznenom prostoru nakon udarca iz kuta lopta je stigla do Prpića koji je sa 30-ak metara od rata lucidno prebacio Dinamovu zadnju liniju iza koje je utrčao Livaja i u padu udarcem iz prve pogodio drugi kut nemoćnog Nevistića.

VEZANI ČLANCI:

Mediji iz regije popratili su vječni hrvatski derbi i Hajdukovu senzaciju u Maksimiru, a posebno priznanje odali su junaku utakmice - Hajdukovom kapetanu Marku Livaji.

- Marko Livaja srušio Dinamo na Maksimiru, Hajduk je lider HNL-a - piše Klix.ba. 

- Marko Livaja s druge planete: Ranjeni Hajduk na krilima najboljeg igrača lige srušio Dinamo - javlja SportSport.

- Hajduk srušio Dinamo usred Zagreba i preuzeo vrh tabele: Splićani slave Marka Livaju - piše Dnevni avaz.

- LIVAJA PRESUDIO SPLIĆANIMA: Hajduk nokautirao Dinamo na "Maksimiru" - pišu iz Kurira.

- Hajduk ŠOKIRAO Dinamo na Maksimiru i preuzeo vrh tablice - javlja Oslobođenje.

- LIVAJA UTIŠAO "MAKSIMIR" Hajduk nokautirao Dinamo - piše Alo. 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar barba_arba
barba_arba
08:39 14.09.2024.

Regionalni tisak su Slobodna, Zadarski, Glas Istre, Glas Slavonije i Novi List

ME
Melada
23:30 13.09.2024.

JovanC, ma ne to je ”Talijan”, virtualni asistent srpskog sveta kojem je srpski ”treci” jezik zbog ”profesije”. Dom mu je VL i jos par ”hrvatskih” portala!

MI
misho32
22:02 14.09.2024.

Tko prati Dinamove igre u posljednje vrijeme ovaj poraz od Hajduka nije nikakvo iznanađenje , zar nije Qurbak u Zagrebu totalno nadigrao Dinamo , zar ih nije Rijeka , nakon što je doživjela petardu od Olimpije , potpuno nadigrala, ii da su samo imali ogromnu sreču što nisu već ranije doživjeli i to katastrofalne poraze. Dinamo je konačno obezglavljen nakon višegodišnje medijske i političke harange . Smijenjena je uprava koja je godinama vodila uspješan klub , a tko to sad vodi Dinamo , sakrivaju se iza Zajeca

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije