Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 104
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NIZOZEMSKI SUDAC

Evo tko će dijeliti pravdu na susretu između Engleza i Danaca

Euro 2020 - Round of 16 - England v Germany
John Sibley/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
05.07.2021.
u 14:20

Makkelie je u kolovozu prošle godine vodio i finalni dvoboj Europske lige u kojemu je Sevilla u Koelnu svladala milanski Inter sa 3:2

Za suca polufinalnog susreta na EURU između Engleske i Danske, koji će se igrati u srijedu na Wembleyu (21 sat), određen je 38-godišnji Nizozemac Danny Makkelie.

Za Makkeliea će to biti već četvrti dvoboj na ovom EURU, sudio je otvaranje prvenstva između Italije i Turske 11. lipnja, tijekom natjecanja po skupinama sudio je i susret Rusija - Finska u Sankt Peterburgu, a već je dijelio pravdu i jednom od suparnika u srijedu, Englezima i to upravo na Wembleyu, u osmini finala u kojoj je Engleska sa 2:0 svladala Njemačku.

Makkelie je u kolovozu prošle godine vodio i finalni dvoboj Europske lige u kojemu je Sevilla u Koelnu svladala milanski Inter sa 3:2.

Za suca prvog polufinalnog dvoboja između Italije i Španjolske, koji će se igrati također na Wembleyu u utorak (21 sat) još ranije je određen iskusni 45-godišnji Nijemac Felix Brych kojemu će to biti peti dvoboj na ovom EURU.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije