MOŽNIK BEZ FINALA

Filip Ude s drugom ocjenom u finale EP-a

'17.08.2008, Peking, Kina - Olimpijske igre 2008.  Filip Ude osvojio je srebrnu medalju na konju s hvataljkama.   Photo: Zeljko Lukunic/PIXSELL'
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL
22.05.2014.
u 22:37

- Bilo mi je teže nego na treningu, ne znam zašto, ruke su mi bile teške, ali sve u svemu bilo je dobro - rekao je Filip Ude.

Filip Ude, srebrni s OI Igara u Pekingu, plasirao se u finale Europskog prvenstva u vježbi na konju s hvataljkama. I to s drugom ocjenom iz kvalifikacija (15.666). Bit će mu to šesti europski finale, a u Lausanni 2008. osvojio je srebro.

U Sofiji je iza sebe ostavio i aktualnog olimpijskog pobjednika i najboljeg vježbača posljednjih godina na ovoj spravi, Mađara Krisztiana Berkija (15.500). Bolju ocjenu dobio je samo Britanac Max Whitlock - 15.966.

- Bilo mi je teže nego na treningu, ne znam zašto, ruke su mi bile teške, ali sve u svemu bilo je dobro - rekao je Filip Ude.

Mario Možnik nije se četvrti put zaredom plasirao u finale vježbe na preči. Na kraju je bio deseti, a bez finala su ostali još Seligman, Marković i Korosteljev.

>> Hrvati u pohodu na medalje, Možnik neće propustiti priliku

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije