Osvojio 20. mjesto

Filip Zubčić izborio nastup na završnici Svjetskog skijaškog kupa

Filip Zubčić
Foto: Reuters/PIXSELL
14.03.2015.
u 20:50

Filip je nakon prve vožnje bio 27., no u drugom je laufu bio bolj, a pobjednik utrke bio je Francuz Pinturault ispred Hirschera.

Filip Zubčić (22) otklonio je opasnost da Hrvatska nakon dugog niza godina nema nikoga na završnici Svjetskog skijaškog kupa. Zubo je u Kranjskog Gori osvojio 20. mjesto u veleslalomu pa će nastupiti sljedećeg tjedna i u francuskom Meribelu.

Filip je nakon prve vožnje bio 27., no u drugom je laufu bio bolj, a pobjednik utrke bio je Francuz Pinturault ispred Hirschera. Njih dvojica vozit će danas na Podkorenu i slalom (9.30), u kojem će nastupiti i Ivica Kostelić, Natko Zrnčić-Dim i Matej Vidović. 

Komentara 2

Avatar Thompson_Janez
Thompson_Janez
09:44 16.03.2015.

Pozdravi nam Filipe trenutačno najbolju skijašicu Balkana mladu Maze koja se u zadnje vrijeme herojski bori za mjesta između 15 i 20 !!!!!!!

Avatar Pravi Hrvat
Pravi Hrvat
20:34 15.03.2015.

Fantastičan je to uspijeh za hrvatsko skijanje i velika čast za Filipa Zubčića jer če završnici Svjetskog skijaškog kupa moči uživo gledati i zatražiti autogram od čuda na skijama ljepotice Tine Maze koja je jedina u istoriji skijanja prešla 2000 svjetskih bodova i dostigla nezaboravnu vjerovatnu vjećnu brojku 2414.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije