ZALUDJELE SVIJET

Fotke hrvatskog vaterpolista i Jokića postale viralni hit: 'Slanina i rakija su preduvjet za uspjeh'

World Aquatics Championships
EVGENIA NOVOZHENINA/REUTERS
13.08.2024.
u 09:00

Objavljen je kolaž na kojem su srpski košarkaš Nikola Jokić i hrvatski reprezentativac Josip Vrlić koji postao pravi hit u Parizu tijekom Igara.

Tijekom Olimpijskih igara društvene mreže bile su prepune fotografija i videa koji su postali viralni. Nakon fotografije hrvatske vaterpolske reprezentacije i komentara na izgled sportaša koji nisu u očekivanoj atletskoj formi, objavljen je kolaž na kojem su srpski košarkaš Nikola Jokić i hrvatski reprezentativac Josip Vrlić koji postao pravi hit u Parizu tijekom Igara. 

VEZANI ČLANCI:

'Mora da unose abnormalnu količinu kalorija', 'Vaterpolo je brutalan sport', 'Možete mi pričati što hoćete, ovo je vrhunac forme', 'Čekaj, kako izgleda ostatak ekipe, zanima me', "Savršeno", 'Izgledaju poput Chrisa Pratta prije nego što su počeli snimati Marvelove filmove', 'Ponosan sam što sam Hrvat. Lebdimo' samo su neki od komentara na fotografije. 

Jedan od komentara glasi kako su 'čvarci, špek, rakija i pivo preduvjet za velika postignuća'.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije