Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 38
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA POLJUDU

FOTO Brekalo odradio prvi trening s Hajdukom. Iz kluba otkrili kada bi mogao zaigrati

Brekalo trenirao s Hajdukom
Foto: Hajduk.hr
1/9
31.01.2024.
u 18:15

"Prvi put s novim suigračima trenirao je naš novi krilni napadač Josip Brekalo, koji se u ponedjeljak priključio Bijelima, odnosno stigao je na posudbu do kraja aktualne sezone iz talijanske Fiorentine", napisali su iz Hajduka

Nakon gorkog poraza u Jadranskom derbiju 20. kola HNL-a, nogometaši Hajduka nemaju puno vremena za odmor. Već će u 21. kolu igrati protiv Osijeka na Opus Areni. Utakmica je još izazovnija zbog ozlijede Marka Livaje je u prošlome susretu zabio za pobjedu.

Ipak, Hajduk je ove zime bio vrlo aktivan. Tako je uz Nikolu Kalinića i Ivana Perišića doveo Josipa Brekala. Navijačima je bivši igrač Dinama i Fiorentine predstavljen na Poljudu u nedjelju, a ugovor je potpisao u ponedjeljak nakon liječničkog pregleda. Brekalo će u Hajduku nositi dres s brojem 70, a u srijedu je po prvi puta trenirao s momčadi.

GALERIJA Brekalo odradio prvi trening s Hajdukom: 'Stigao je u izvrsnom fizičkom stanju'

Brekalo trenirao s Hajdukom
1/9

"Dva treninga imat će Bijeli u srijedu. Jutro je započelo radom u dvije odvojene grupe, najprije u klupskoj teretani, a zatim su igrači preselili na pomoćni teren", stoji u objavi Hajduka.

VEZANI ČLANCI:

"Prvi put s novim suigračima trenirao je naš novi krilni napadač Josip Brekalo, koji se u ponedjeljak priključio Bijelima, odnosno stigao je na posudbu do kraja aktualne sezone iz talijanske Fiorentine. Brekalo je stigao u izvrsnom fizičkom stanju te se odmah priključio punom trenažnom procesu i konkurirat će za dvoboj s Osijekom", objavio je Hajduk na službenoj stranici.

VIDEO Poljud u deliriju: 30 tisuća ljudi zapjevalo je Dalmaciju

Komentara 2

KU
Kujttim
21:02 31.01.2024.

Nezahtjevni sportski rekreativac za ovu "teretanu", obzirom na opremljenost ne bi platio više od 30 eura mjesečno. A Ivan Perišić bi se nakon onakve teretane u Tottenhamu trebao oporaviti od operacije prednjeg križnog. Ili Dario Melnjak? Sad mi je jasno zašto Lovre Kalinić, 15 mjeseci nakon ozljede nije upisao niti jednu utakmicu u HNL-u. To nisu materijalno-tehnički uvjeti za ozbiljan kondicijski trening i rehabilitaciju. Ova teretana odgovara tehnologiji kondicijskog treninga iz 1985. godine, i Hajduk, kao klub, po ovim fotografijama definitivno nije sazrio osvojiti prvenstvo. Ne znam na što u Hajduku troše novac, ali da bi trebalo uložiti 2 do 3 milijuna eura u terapijski bazen, u jednu ozbiljnu teretanu, pa to je neki minimum za klub koji ima bogatu povijest i visoke ambicije.

KU
Kujttim
20:52 31.01.2024.

Gledam fotografije. Ovo bi trebala biti klupska teretana? Tko god je bio u bilo kojoj teretani Gyms4You u Zagrebu, zna što je teretana, a u Zagrebu ima i boljih teretana. I onda autor teksta, ovu prostoriju u potkrovlju stadiona na Poljudu, ovaj zeleni tepison, dimenzija 8 x 2,5 metra, dakle, 20 kvadratnih metara, u pozadini ELAN švedski sanduk iz 1989. godine zove teretana? Ovo ne samo da izgleda otužno i demotivirajuće, nego je to na razini kada su u Hajduku igrali Ivan Gudelj i Zlatko Vujović.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije