PRINOVA

FOTO Dario Melnjak danas je saznao sretne vijesti. Hajduk uputio čestitku na drušvenim mrežama

Finale SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Šibenika
Luka Stanzl/PIXSELL
26.07.2023.
u 23:33

Lijevi branič bijelih dobio je kćerkicu Juliju

Lijevi branič Hajduka Dario Melnjak danas je dobio sretne vijesti i prinovu u obitelji, njegova supruga rodila je kćerkicu Juliju na čemu im je čestitao i splitski klub putem društvenih mreža. 

- Čestitamo našem Dariju Melnjaku i njegovoj supruzi na rođenju druge kćerkice. Julia dobro došla u veliku Hajdukovu obitelj - objavili su bijeli. 

VEZANI ČLANCI:

Inače, 30-godišnji Melnjak je osam puta nastupio za hrvatsku reprezentaciju, a u Hajduku je od rujna 2021. godine kada je kao slobodan igrač stigao na Poljud.

U karijeri je jedno vrijeme proveo u Turskoj nastupavši za Rizespor, a bio je i član belgijskog Lokerena te Slaven Belupa. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije