NAŠ TENISKI AS

FOTO Đokovićev stručni stožer prozvao Ivaniševića: 'Prvi dan priprema, Gorane, gdje si?'

Wimbledon
HANNAH MCKAY/REUTERS
02.08.2023.
u 19:41

Jedan od najboljih tenisača današnjice započeo je pripreme za američki US Open

Najbolji srpski tenisač Novak Đoković počeo je pripreme za američku turneju na betonu. Nakon što je propustio kanadski Rogers Cup Masters, Novak bi u Cincinnatiju trebao igrati i pojedinačno te u parovima kako bi se što bolje pripremio za US Open. 

Njegov suradnik, sparing partner i prijatelj Carlos Gomez Herrera podijelio je fotografiju s Marcom Paniccijem i Claudiom Cimaljom, fizioterapeutom koji s Đokovićem radi od početka godine.

U prvom trenutku jasno je da da netko nedostaje, a riječ je o našem teniskom asu Goranu Ivaniševiću, Novakovom treneru, koji trenutno nije u Crnoj Gori i Herrera mu je to 'predbacio' u šaljivoj poruci.

VEZANI ČLANCI:

- Prvi dan priprema, gdje si, Gorane? - upitao je Herrera u šaljivoj prozivki. Ivanišević je prethodnih dana boravio u Hrvatskoj, a nema sumnje da će stručni stožer Novaka Đokovića uskoro biti kompletiran.

Novak se odmarao u Crnoj Gori, a između ostalog obišao je Hrvatsku te jedno vrijeme boravio u Dubrovniku.

 

 

 

Komentara 2

Avatar barba_arba
barba_arba
09:54 03.08.2023.

Đokovićevci valjda imaju štab, a ne stožer

Avatar Moodleen
Moodleen
21:01 02.08.2023.

Opet i opet i opet.. Do kad? A bliži se 5. dan mjeseca srbovoza, pardon kolovoza.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije