MARIO HEZONJA

FOTO Hrvatski reprezentativac zbog bolesti izgubio čak 8 kilograma. Pogledajte kako danas izgleda

International Basketball match - Croatia vs Greece - Final, FIBA Olympic Qualifying Tournaments
Stefanos Kyriazis/IPA Sport / ip
08.10.2024.
u 12:13

Kanađanin Xavier Rathan-Mayes, suigrač hrvatskog reprezentativca jučer je ga je poslikao u restoranu: ""Izgubio je osam kilograma, ali i dalje misli da je Super Hezonja"

Hrvatski košarkaški reprezentativac Mario Hezonja u nedjelju se nakon dva tjedna vratio na teren. Zbog zdravstvenih problema nije ga bilo, a trener madridskog kluba Chus Mateo rekao je da je Mario pokupio virus.

"Izgubio je šest do sedam kilograma i sada ih mora vratiti. Već neko vrijeme je povraćao, imao dijareju i visoku temperaturu. Trudit ćemo se da radimo s njim kako bi što prije vratio kondiciju", rekao je trener Reala.

Kanađanin Xavier Rathan-Mayes, suigrač hrvatskog reprezentativca jučer je ga je poslikao u restoranu i fotografiju objavio na svom X profilu. Na slici se može vidjeti kako je Hezonja izgubio na kilaži.

"Izgubio je osam kilograma, ali i dalje misli da je Super Hezonja. Drago mi je što si se vratio, malo si mi nedostajao", dodao je opis, a Hezonja je na to odgovorio emotikonima koji se smiju.

Čini se da Real nije isti s Hezonjom i bez njega. Sudjelovao je u pobjedama protiv Barcelone (12 koševa) i Zaragoze (13 koševa), a u dva tjedna u kojima je propustio tri utakmice, Real je ostvario - tri poraza, od Unicaje, Bayerna i - novog prvoligaša Leyma Corune! Madriđani za vikend idu u goste Bilbau.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije