Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pogledajte najbolje fore

FOTO Internet gori nakon trijumfa vatrenih: Livaković kao zid, Hrvati na tabletama za smirenje

Iz Dohe: Igor Kralj i Goran Stanzl (PIXSELL)
05.12.2022.
u 20:54

Navikli su na dramu i hrvatski navijači, no ako je bilo suza na kraju bile su to suze radosnice, ali i one od smijeha jer kao i uvijek do sada nakon hrvatske pobjede internetom su se počele širiti brojne šale i memeovi.

Hrvatska nogometna reprezentacija plasirala se u četvrtfinale Svjetskog prvenstva nakon što je u osmini finala boljim izvođenjem 11-eraca izbacila Japan sa 3-1 (1-1), a Hrvatska čeka boljega iz dvoboja Brazila i Južne Koreje. Nakon 120 minuta bilo je 1-1, poveo je Japan golom Daizena Maede (43), a na 1-1 poravnao je Ivan Perišić (55), Prilikom izvođenja 11-eraca u junaka izrastao Dominik Livaković koji je obranio tri udarca Japanaca.

Dominik Livaković je odveo Hrvatsku u četvrtfinale SP-a obranivši u raspucavanju s bijele-točke čak tri udarca Japanaca, a Zadranin je oživio uspomenu na sugrađanina Danijela Subašića, koji je također udarcima s bijele točke doveo Vatrene do finala. 

Hrvatska je odigrala i sedmu utakmicu od zadnjih osam nokaut faze s barem produžecima, a iznimka je samo finale s Francuskom 2018.

Navikli su na dramu i hrvatski navijači, no ako je bilo suza na kraju bile su to suze radosnice, ali i one od smijeha jer kao i uvijek do sada nakon hrvatske pobjede internetom su se počele širiti brojne šale i memeovi. 

Dio smo izdvojili u nastavku...

.

.

.

.

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by A Kaj Sad? (@a.kaj.sad)

.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by srednja.hr (@srednja_hr)

.

.

.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije