OBAVIO ZAHVAT

FOTO Javio se Perišić javio nakon operacije zbog teške ozljede: Ne odustaje ovaj tek tako

Erevan: Zagrijavanje igrača uoči početka utakmice Armenija - Hrvatska
Hrach Khachatryan/PIXSELL
27.09.2023.
u 16:33

Ponajbolji vatreni će propustiti veći dio sezone, ali svi se nadaju kako će biti spreman za nastup na Euru u Njemačkoj iduće godine.

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić u utorak je u austrijskom Innsbrucku uspješno operirao prednji križni ligament i sada ga čeka dugi oporavak prije povratka na terene. Ponajbolji vatreni će propustiti veći dio sezone, ali svi se nadaju kako će biti spreman za nastup na Euru u Njemačkoj iduće godine. 

VEZANI ČLANCI:

Dan nakon operacije Perišić se javio na Instagramu fotografijom iz bolničkog kreveta. Napisao je 'U nove pobjede' i 'Vidimo se uskoro', uz poruku 'Ne odustaje ovaj tek tako'.

Perišić bi rehabilitaciju trebao nastaviti u Londonu, ali malo je vjerojatno kako će dobiti produženje ugovora s Tottenhamom, a navijači Hajduka se nadaju kako bi se mogao vratiti na Poljud. 

Foto: Ivan Perišić/Instagram

Komentara 1

CO
coska
17:59 27.09.2023.

Uspješan oporavak i brz povratak Periji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije