NAKON OZLJEDE

Perišić uspješno operiran u Innsbrucku. Pred njime su mjeseci rehabilitacije

Premier League - AFC Bournemouth v Tottenham Hotspur
Foto: David Klein/REUTERS
1/3
26.09.2023.
u 22:43

"On se u toj prvoj fazi može oslanjati na nogu. Za tri do četiri tjedna može voziti bicikl, za tri mjeseca trčati. Tu je problem što duže vrijeme nije moguć kontakt s protivničkim igračem", rekao je Saša Janković, liječnik HNS-a

Ivan Perišić je uspješno operiran u Innsbrucku, a operacija je prošla u redu, piše gol.hr. Pred hrvatskim reprezentativnim veznjakom i važnim igračem Tottenhama je šest mjeseci oporavka i rehabilitacije. Još bi nekoliko dana trebao ostati u bolnici, a zatim bi se trebao uputiti u smjeru Londona gdje bi trebao započeti s rehabilitacijom.

''50 posto je operativni zahvat, 50 posto proces rehabilitacije. On se u toj prvoj fazi može oslanjati na nogu. Za tri do četiri tjedna može voziti bicikl, za tri mjeseca trčati. Tu je problem što duže vrijeme nije moguć kontakt s protivničkim igračem'', rekao je Saša Janković, liječnik HNS-a.

VEZANI ČLANCI:

Navijači Hajduka već dugo čekaju njegov dolazak na Poljud. Mnogi su nagađali da će se to dogoditi još tijekom ovoljetnog prijelaznog roka, no trener Tottenhama Ange Postecoglou prepoznao je što Perišić na terenu nudi i odlučio ga je zadržati. Ipak, ugovor mu ističe krajem sezone, a ova bi ozljeda mogla biti konačan okidač za njegov trajni odlazak iz Engleske.

VIDEO Ivan Perišić teško se ozlijedio! Sezona je za njega gotova?

Komentara 4

EJ
ejStef
05:27 27.09.2023.

7-8 mjeseci, inače riskira trajnu ozljedu nakon koje nema povratka...

GO
gorica
23:36 26.09.2023.

Brz oporavak želimo našem velikom sportašu i čovjeku

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
23:05 26.09.2023.

Sve najbolje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije