Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IMA POSEBNU PRIČU

Ivan Perišić ima novu tetovažu, pogledajte detalj koji je iznenadio sve

Zagrijavanje nogometaša uoči početka utakmice 30. kola SuperSport HNL-a između Hajduka i Osijeka
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/5
28.04.2024.
u 10:36

Perišić je odigrao na poziciji lijevog beka, a na poluvremenu je zamijenio Ismaela Dialloa. Prije početka utakmice, dok je još sjedio na klupi, naš je fotoreporter ulovio jedan zanimljiv detalj

Cijelo drugo poluvrijeme ogleda Hajduka i Rudeša odigrao je Ivan Perišić. Hrvatski nogometni reprezentativac u sve je boljoj formi, a to osim navijača Hajduka raduje i izbornika Zlatka Dalića. Perišić bi na skorašnjem Euru u Njemačkoj trebao biti u punoj spremi, a da je na pravom putu pokazao je i protiv posljednjeplasirane momčadi HNL-a.

Perišić je odigrao na poziciji lijevog beka, a na poluvremenu je zamijenio Ismaela Dialloa. Prije početka utakmice, dok je još sjedio na klupi, naš je fotoreporter ulovio jedan zanimljiv detalj.

Na Perišićevoj desnoj nozi jasno se vidjela nova tetovaža. Ona je posvećena belgijskom gradu Brugesu. Naime, tamo je proveo dvije prekrasne godine, u Club Bruggeu igrao je od 2009. do 2011. godine, a u 89 nastupa zabio je čak 35 golova i upisao 23 asistencije. Iz Bruggea je otišao u dortmundsku Borussiju, a potom je igrao za Wolfsburg, Inter, Bayern i Tottenham. Vrijeme provedeno u Belgiji nije zaboravio, ondje je bio najbolji igrač, ali i strijelac prvenstva.

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije