Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PUŠU NOVI VJETROVI

Zaokret u Hajduku? Navijači primijetili detalj kod Marka Livaje: 'Nakon dugo vremena...'

Hajduk i Dinamo sastali se u polufinalu SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa
Foto: Sime Zelic/PIXSELL
1/4
28.04.2024.
u 09:16

- Kad je Livaja nasmiješen nakon dugo vremena onda znaš u kojem smjeru idemo - jedan je od komentara ispod objave Hajduka

Pitanje pobjednika u dvoboju Hajduka i Rudeša praktički nije ni postojalo. Splićani su pred praznim tribinama Poljuda pobijedili s 5:1 i tako došli do druge uzastopne pobjede u HNL-u. Da nije bilo velikih posrtaja protiv Dinama, Rijeke i Lokomotive sad bi momčad bila u utrci za naslov prvaka, no ovako sve može samo promatrati s dosta velike udaljenosti od vodećeg dvojca, Dinama i Rijeke, odnosno od četvrtog Osijeka.

U pobjedi Hajduka nad Rudešom po dva su gola zabili Filip Krovinović i Rokas Pukštas, a potonji je bio zaslužan i za jedini gol zagrebačke momčadi pošto je loptu nehotično ubacio u vlastitu mrežu nakon sudara s vratarom Buljanom. Zabijao je i Nikola Kalinić, a momčadi se uoči utakmice obratio i novi predsjednik Hajduka. Ivan Bilić je prije utakmice bio u svlačionici Hajduka kako bi pozdravio igrače i zaželio im sreću u dvoboju, ali i u nastavku sezone.

- Novi predsjednik Uprave Ivan Bilić uoči utakmice s Rudešom obratio se igračima i stručnom stožeru prve momčadi. U kratkom obraćanju izrazio im je riječi podrške uz želju da do kraja sezone pokušaju izvući najbolje od sebe - stoji u objavi Hajduka na društvenim mrežama.

U foto-galeriji koju su objavili ističe se jedna slika Marka Livaje s osmjehom na licu. Navijači Hajduka odmah su uočili taj detalj.

- Kad je Livaja nasmiješen nakon dugo vremena onda znaš u kojem smjeru idemo - jedan je od komentara ispod objave Hajduka.

Ključne riječi

Komentara 11

SH
SAMOSTALNA HRVATSKA
10:47 28.04.2024.

Pazi Livaja se smije i to znači da idemo u dobrom pravcu. A kad će se ozbiljno uhvatit treninga to nije važno . Koja je to napravljena ludnica od nekad fantastičnog kluba

ZG
zg1985
10:51 28.04.2024.

mirise na titulu vec ove godine

RE
Realistic
22:08 28.04.2024.

Nego hoce li padati kakve ostavke nakon ovako briljantne sezone pitam se ili su stolice čvrsto zaljepljene za stražnjicu???

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije