POTPUNO PROMAŠILI

FOTO Kakav gaf! Livakovića zamijenili tamnoputim nogometašem

Foto: Facebook
1/3
27.11.2022.
u 12:01

Aplikacija za sastavljanje momčadi igrača s SP-a napravila je pogrešku. Umjesto dinamovog čuvara mreže, stavili su tamnoputog igrača Kostarike, Ronalda Marratitu. Na Facebooku se šale kako se 'zeznuo' u solariju.

Hrvatska nogometna reprezentacija danas će u 17 sati igrati utakmicu drugog kola Svjetskog prvenstva protiv Kanade

>> VIDEO: Kad Dohom 'zaori' bećarac hrvatskih navijača: U obrani stari fajfer Vida

Prvi vratar vatrenih je Dominik Livaković, koji je glavni odabir Zlatka Dalića na Mundijalu u Kataru. Izbornik ga dobro zna, ali popularnoj Livija očito ne znaju svi.

Naime, aplikacija za sastavljanje momčadi igrača s SP-a je uz ime Livakovića stavila pogrešnu fotografiju. Umjesto dinamovog čuvara mreže, stavili su tamnoputog igrača Kostarike, Ronalda Marratitu.

Fotografiju je objavila stranica Izbornik, uz šaljiv opis.

Nadamo se da će im Livi večeras pokazati zašto im se to više ne treba ponoviti...

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


Komentara 1

DU
Deleted user
10:57 28.11.2022.

Dosta su slični.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije