NIJE IM SJELO

FOTO Kruže AI fotke novog stadiona Hajduka, navijači zgroženi: 'Ovo je kao torta na dječjem rođendanu'

Foto: Screenshot: X.com
1/5
25.10.2024.
u 12:30

Vjerojatno se korisnik X-a malo poslužio i umjetnom inteligencijom, teško je vjerovati da će sve baš tako izgledati

Mnogo se u zadnje vrijeme priča o kojekakvim rješenjima za novi stadion Hajduka. Većina Hajdukovih navijača, ako je suditi po komentarima, željela bi da splitski klub i dalje bude stacioniran na Poljudu. No, prema riječima aktualnog gradonačelnika Ivice Puljka, želja gradskih vlastodržaca jest da se Hajduk preseli na Brodaricu, a da na Poljudu ostane samo kamp za treniranje i omladinsku školu.

Još se službeno ne zna kako će izgledati novi Hajdukov stadion, ali jedan se navijač na društvenim mrežama odlučio pozabaviti dizajnom pa je postavio fotografije svoje vizije kako bi sve to skupa trebalo izgledati. Prema komentarima navijača, nisu baš oduševljeni. Ovo ne izgleda realno...

Vjerojatno se korisnik X-a malo poslužio i umjetnom inteligencijom, teško je vjerovati da će sve baš tako izgledati.

"Što je ovo? Pa ovo izgleda kao torta na dječjem rođendanu! Ovo su AI generirane slike koje nemaju veze", samo su neki od komentara na objavljeni post.

Ključne riječi

Komentara 13

Avatar Ričard
Ričard
13:06 25.10.2024.

Puljak je za dvi godine povijest

Avatar drug Joža
drug Joža
14:05 25.10.2024.

Stadion u obliku wc školjke sa podignutim poklopcem.

BS
Berekin ST
13:21 25.10.2024.

Uzeja je kredit na 30 godina za izravnat znjan i iskopat dvi garaze a za stadion od 30 i nesto tisuca ljudi bi im tribalo bar 100 godina kredita. Misto na Brodarici je premalo, dovoljno se zaigrat u nekom photo editoru i prebacit poljudsku skoljku od 33000 sjedalicatamo da se usporedi plac a na slici su stavili jos pomocne terene... to je BAJKA. Ili su sjedalice namjenili za vrticku dob... ili nepalce.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije