POGLEDAJTE KOMENTARE

FOTO Moćnu poruku Luke Modrića komentirale su svjetske legende: Ikona se javila na hrvatskom

Croatia v Brazil - Quarter Final - FIFA World Cup- Doha.
Niviere David/ABACAPRESS.COM/ABA
12.12.2022.
u 17:10

Najbolji hrvatski nogometaš Luka Modrić dobio je puno poruka podrške uoči velikog dvoboja s Argentinom

Kapetan vatrenih i desetka Reala, Luka Modrić, oglasio se na Instagramu poslije ulaska u polufinale i povijesne pobjede nad Brazilom nakon penala. Hrvatski čarobnjak je preko društvenih mreža poručio 'Never. Give. Up.' što odlično opisuje mentalitet naših nogometaša, Luka i ekipa se zaista nikada ne predaju. Mnoge poznate osobe su se javile nakon objave koja je u kratkom roku prikupila preko dva milijuna lajkova. 

>> Argentinci 300 milijuna eura skuplji od vatrenih, naš najskuplji igrač je Joško Gvardiol

Nekadašnji suigrač iz Reala Sergio Ramos poslao mu je emotikon srca, bivši vatreni Mladen Petrić odao je priznanje komentarom: 'Kapa do poda', Eduardo da Silva dodao i čarobnjakov šešir koji aludira na čaroliju u igri... Fernando Sanz naziva Modrića 'najvećim svih vremena', Fabrizio Romano 'legendom', dok je Mesut Ozil ostavio emotikon vatre. 

Foto: Luka Modrić Instagram

Sve utakmice, komentare i analize vatrenih pratite na portalu Večernjeg lista


 

Komentara 2

BE
Berri
21:16 12.12.2022.

Glavna vijest dana je da Zdravko Mamić smjenjuje Krešimira Antolića!

Avatar kvasac60
kvasac60
18:19 12.12.2022.

Precijenjen.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije