SLAVILO SE, SLAVILO

FOTO Navijačice Engleske na plaži proslavile pobjedu protiv Hrvatske

England fans show their support at Bournemouth Beach
Foto: Simon Jones/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL
1/9
13.06.2021.
u 17:24

Pozitivne vibracije stizale su sa svih strana Zemlje.

Englezi su pobijedili Hrvatsku 1:0 na otvaranju Eura i time "razbili prokletstvo", na sreću brojnih navijača koji su sa svih strana svijeta slali pozitivne vibracije.

Očito je pomoglo jer u desetom pokušaju Engleska je otvorila Europsko prvenstvo pobjedom. Nažalost, baš protiv Hrvatske, koja pak nikad nije otvorila turnir porazom.

11.06.2021. England fans show their support at Bournemouth Beach. Jess Roberts, Chloe and friends Material must be credited "The Sun/News Licensing" unless otherwise agreed. 100% surcharge if not credited. Online rights need to be cleared separately. Strictly one time use only subject to agreement with News Licensing Photo: News Syndication/PIXSELLPhoto: NI Syndication/PIXSELL
Foto: Simon Jones/News Syndication/PIXSELL/NI Syndication/PIXSELL

Iako su pozitivne vibracije postojale i uoči utakmice, svakako su nakon utakmice bile u još pozitivnijem, slavljeničkom duhu.

Komentara 1

LA
lajh1985
22:00 13.06.2021.

slavilo bi se i kod nasna plazi da smo pobjedili

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije