veliki navijač hajduka

FOTO Novak Đoković fotografirao se s hrvatskim svećenikom: 'Možda iz ovog nešto naučimo'

Facebook / Josip Papak
11.01.2023.
u 09:42

Đoković je oduševio sve u regiji nakon što je objavljena zajedna fotografija s mladim svećenikom

Srpski tenisač Novak Đoković privukao je puno pažnje nakon što se vratio u Australiju i po deseti puta lovi prestižni teniski grand slam. Podsjetimo, prošle godine je deportiran zbog toga što se nije želio cijepiti protiv korona virusa, no sada su mu australske vlasti dopustile dolazak u državu. 

Na društvenim mrežama širi se fotografija Đokovića s mladim hrvatskim svećenikom i navijačem Hajduka koji se zove Josip Papak.  Fratar iz Rame je veliki navijač Hajduka. Prošle godine je kao svećenik iz Župe Prozor nakon mlade mise razvio Hajdukovu zastavu.

- Đokovića je prvog dana u Melbourneu dočekao hrvatski svećenik i to u dresu Hajduka iz Splita. Momak po imenu Josip Papak fotografirao se s Novakom Đokovićem na Rod Laver Areni. Obojica su imala osmijeh na licu, što jasno govori o tome da su potpuno nepotrebne priče o bilo kakvoj mržnji Srba i Hrvata. Možda i da naučimo nešto iz ove fotografije - pišu s portala Blic

 

 

Komentara 11

Avatar Malo_vitra
Malo_vitra
11:32 11.01.2023.

Nisam naučio ništa što i prije nisam znao. Pametan čovjek shvaća da ima samo jedan život koji jako brzo prolazi i pokušat će izvući najbolje iz svega. Glup čovjek to ne shvaća te nalazi zabavu i smisao u svađi i ubijanju drugih ljudi koji ne misle kao on. Dobar primjer prijateljstva su oduvijek davali ruski, europski, kineski i američki astronauti na svemirskoj stanici u svemiru.

DU
Deleted user
11:24 11.01.2023.

Što bismo iz toga mogli naučiti? Da su se našla dva tipa sličnog mentaliteta, temperamenta i jezika, upoznali se i slikali zajedno?

DU
Deleted user
16:12 11.01.2023.

Da li je ovo možda pokušaj širenja nekakvog bratstva i jedinstva? Samo pitam.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije