PAMPAS

FOTO Osijek objavio fotografije unutrašnjosti najmodernijeg stadiona u Hrvatskoj

Foto: NK Osijek
1/8
18.05.2023.
u 16:32

Oprema se interijer Osijekovog novog doma koji bi trebao otvoriti svoja vrata ovog ljeta

Otvorenje osječkog Pampasa sve je bliže, od početka iduće sezone očekuje se kako će bijelo-plavi igrati u novom domu, Opus Areni, koja će biti najljepši i najmoderniji stadion u Lijepoj našoj. Klub je na web stranicama objavio fotografije na kojima se može vidjeti kako izgledaju svlačionice, press sala, jedna od loža te klupska teretana. 

Pampas će primati 13 tisuća gledatelja te je sagrađen prema najvišim standardima koje propisuje Uefa, bit će to prava ljepotica na istoku Hrvatske. Još uvijek nije poznato protiv koga će Osijek otvoriti stadion, no Vlado Čohar izjavio je kako se otvorenje svakako očekuje ovoga ljeta. 

1/8

Kohorta i navijači polako se opraštaju od starog Gradskog vrta, dvoboj u zadnjem kolu protiv Rijeke bit će konačan oproštaj, a mogao i odlučivati koja će momčad osvojiti treće mjesto iza Dinama i Hajduka. 

VEZANI ČLANCI:

 Osječani trenutno drže ćetvrto mjesto u HNL-u i napravit će sve kako bi izborili Europu iduće sezone jer bi bio popriličan fijasko ukoliko ne igraju kvalifikacije za Konferencijsku ligu na novom stadionu. 

 

Ključne riječi

Komentara 1

Avatar Žuti
Žuti
21:20 18.05.2023.

Nadam se da su rješili onu hrđu s krova, kako se vidjelo na ranijim fotka ma.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije