PODSJETILI NA STARE DANE

FOTO Poznati domaći trener objavio staru fotografiju, a bivši suigrač nasmijao sve komentarom

02.02.2022.
u 13:58

"Dobro je,nisam zeznuo ništa", nasmijao se Jakir na detalje spomenute utakmice. On i Zekić zajedno su bili u momčadi iz Velike, sadašnji trener Slavena je i zabio pobjednički gol na susretu

Do prije koji mjesec bilo je pitanje tko će sjesti na užarenu Dinamovu klupu kada je Damir Krznar dao ostavku, a Željko Kopić postavljen kao privremeno rješenje. Spominjala su se razna imena, među njima i Zoran Zekić i Sergej Jakirović. Prvi aktualni trener Slaven Belupa i rekorder osječke klupe, a drugi aktualni trener Zrinjskog iz Mostara i strateg kojega je Hrvatska detaljnije upoznala na klupi Gorice. Niti jedan ni drugi na kraju nisu stigli na Maksimir, iako je Jakir i sam u medijima priznao da bi rado na klupu plavih, a niti druženja u Mostaru s braćom Mamić, inače redovitim gostima utakmica prvog razreda bosanskohercegovačkog nogometa, nisu bila isključena.

U epilogu situacije Kopić je srušio West Ham i dokazao - sada je njegovo vrijeme. Dobio je povjerenje uprave i navijača i postao glavni trener Dinama bez prefiksa 'privremeni'. Sada mu slijedi nikad uzbudljivija borba za naslov prvaka Hrvatske, a popularni Zeka i Jakir nastavljaju dalje s poslom u svojim klubovima u kojima i jedan i drugi rade zapažene rezultate. Jakirović je jesenski prvak BiH, a ZZ Top je srušio favorizirani Osijek na otvaranju nastavka HNL-a.

Da nema nikakve zle krvi dokazali su i komentari pod jednom Zekićevom objavom. Naime, bivši trener Sheriffa, Osijeka i DVTK-a objavio je fotografiju iz mladih dana u bež sakou, bijeloj košulji i šarenoj kravati koja je izazvala šaljive komentare na društvenim mrežama, a uz to je stavio i isječak iz novina kada je Slaven Belupo izgubio od tadašnjeg Kamen Ingrada za kojega su igrali baš i Zekić  i Jakirović. 

"Dobro je,nisam zeznuo ništa", nasmijao se Jakir na detalje spomenute utakmice. On i Zekić zajedno su bili u momčadi iz Velike, sadašnji trener Slavena je i zabio pobjednički gol na susretu.

 

"Nismo se Koprivnica i ja sada prvi puta susreli 😂 malo drugačija vremena 😬 #tbt #oldschool #bezljutnje #malašala Skupilo nas se preko 2000 na Facebooku, zato utakmica s 2000 gledatelja. Hvala vam na podršci. Na silne poruke ne stignem uvijek odgovoriti, ali svaki vaš komentar i kritika su dobrodošli! Idemo dalje, još jače i još bolje!", napisao je Zekić na svojim društvenim mrežama i zaradio lajkove i komentare ljubitelja 'stare škole' HNL-a.

Pronašao je Zekić i isječak kada je od Slavena izgubio 2:0, ali u dresu Cibalije. Bio je to put vinkovčana u Drugu ligu, a Koprivničani su od toga dana prvoligaši domaćeg nogometa.

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije