PROMJENA IMIDŽA

FOTO Rakitić iznenadio novom frizurom: Pogledajte kako sada izgleda, više nema dugu kosu

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/8
20.08.2024.
u 11:24

Ivan Rakitić ovo je ljeto stigao u redove splitskog Hajduka, nakon što je neko vrijeme boravio u Saudijskoj Arabiji. Do sada je odigrao šest utakmica za "Bijele"

Bivši hrvatski reprezentativac Ivan Rakitić (36) iznenadio je svoje obožavatelje novom frizurom koju je objavio na svom Instagram profilu u ponedjeljak navečer. Najprije je podijelio fotografiju na kojoj se vidi ošišana kosa, a zatim je pokazao kako nova frizura izgleda u cijelosti. Nogometaš je napravio veliku promjenu i sada više nema dugu kosu.

Podsjetimo, Ivan Rakitić ovo je ljeto stigao u redove splitskog Hajduka, nakon što je neko vrijeme boravio u Saudijskoj Arabiji. Do sada je odigrao šest utakmica za "Bijele", od toga tek protiv Lokomotive svih 90 minuta. Bivši reprezentivac još uvijek čeka prvijenac ili prvu asistenciju za Hajduk. 

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
1/8

Inače, Hajduk se nakon tri kola nalazi na trećem mjestu Supersport HNL-a. Slavili su protiv Slaven Belupa (2:1) i Varaždina (2:1), dok im je bodove odnijela Lokomotiva (1:1). Što se tiče europskim nastupa, Splićani su zapeli u trećem kolu Konferencijske lige, gdje su izgubili od slovačkog Ružomberoka. Hajduk je u 2. pretkolu s ukupnih 2:0 izbacio HB Torshavn s Farskih otoka. 

VEZANI ČLANCI:

FOTO Ovo je popis najskupljih igrača HNL-a! Jedan igrač je pomeo svu konkurenciju

Uzvratna utakmica 3. pretkola Konferencijske lige između Hajduka i Ružomberoka
1/13
Ključne riječi

Komentara 2

PO
podanak
13:00 20.08.2024.

Do kraja ugovora počupat će si kosu!

ZE
zeljac123
13:10 20.08.2024.

Kad se priča o njegovoj frizuri,a ne o njegovoj igri,sve je jasno.Kalinič je pokazao sposobnost dovodeči veterana koji ni u S.A. nije mogao igrati

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije