Da se naježiš!

FOTO Pred susret u Beogradu, stigla čestitka Boysima: "35 godina časti i ponosa"

Zagreb: Karusel BBB-a povodom njihovog 35. rođendana
Zeljko Hladika/PIXSELL
04.11.2021.
u 20:35

Dobro je poznato da su navijači Panathinaikosa u prijateljskim odnosima s Dinamovim navijačima pa su im odlučili prigodno čestitati  rođendan

Dinamovi navijači Bad Blue Boysi su na večerašnjoj utakmici proslavii 35 godina postojanja grupe, a stigla im je i čestitka grčkih navijača.  Dobro je poznato da su navijači Panathinaikosa u prijateljskim odnosima s Dinamovim navijačima pa su im odlučili prigodno čestitati  rođendan.

Uoči utakmice košarkaške Eurolige protiv Crvene zvezde, koja se igrala u Beogradu, na društvenim mrežama su objavili fotografije iz Zagreba i napisali:  "35 godina časti i ponosa". Gate13, kako se zovu, pokazali su time na društvenim mrežama koliko cijene zagrebačke 'plave zločeste dečke'.

Na njihovu žalost, Pao je poražen velikom razlikom u Beogradu 81:48.

Komentara 11

Avatar Tombstone
Tombstone
23:34 04.11.2021.

Sad i Grci znaju za Travno i Zaprudje????

PO
pointmaker
23:47 04.11.2021.

O njima je tesko nesto napisati a da ne pprekrsis pravila komentiranja. Nakon banijskog potresa tumarali su pijani posvuda, vise smetali nego pomogli. Televizija ih je snimila u predobrom svijetlu. Nasilje koje rade ppi evropi i sramote hrvatsku...treba ih zabraniti.

NO
nogogaz
06:33 05.11.2021.

Svi bojsi porodjeni iz iste rupe na isti dan!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije