Čekaju na ispriku

Fulham dao RNK Splitu ukradene ulaznice za Madame Tussaud's!

'28.07.2011., Dugopolje - Nogometna utakmica 3. kvalifikacijskog kola Europske UEFA lige izmedju RNK Split i FC Fulham iz Londona. Slaven Zuzul po obicaju utakmicu je pratio iz publike. Photo: Ivo Cag
'Ivo Cagalj/PIXSELL'
07.08.2011.
u 15:36

Ono što je u početku trebala biti prijateljska gesta čelnika Fulhama prema vodstvu RNK Splita pretvorila se u incident

Naime, po dolasku u London, RNK Split je dobio pet ulaznica za muzej voštanih figura Madame Tussaud's od gostoljubivih domaćina iz Fulhama.

I sve bi bilo u redu da se nije ispostavilo da su ulaznice ukradene! Po dolasku u muzej, petoricu iz splitske ekspedicije koja je vikend odlučila provesti u Londonu, zaustavilo je osiguranje muzeja jer su ulaznice koje su dali na pregled bile upravo one koje su ukradene prošli mjesec, otkriva Croatian Times. Naši su ljudi morali iskazati dobre diplomatske vještine ne bi li uvjerili vodstvo muzeja da ne pozove policiju.

- Tretirali su nas kao kriminalce i nitko iz kluba nije nas nazvao da se ispriča - istaknuli su splitovci za Croatian Times.

- Službenici u muzeju nakon dugotrajnog su nagovaranja ipak odustali od zvanja policije, ali su ostali pri tvrdnji da su ulaznice ukradene. Nismo očekivali doživjeti ovakvo nešto u Londonu i još od premijerligaškog kluba - istaknuo je Splitov glasnogovornik Jerko Trogrlić.

- Bila je to vrlo neugodna situacija, a na kraju smo odustali od posjeta muzeju jer smo dva sata morali čekati u redu za nove ulaznice. Pokušao sam zvati osobu za kontakt u Fulhamu da razriješimo tu mučnu situaciju, ali nitko se nije javljao na broj koji su nam dali - zaključio je Trogrlić naglasivši kako se nitko iz kluba nije potrudio ispričati im se za neugodnosti.

Trogrlić u razgovoru za 24sata ističe kako su ulaznice kupljene od preprodavača.

Komentara 3

DH
dalibor.hren
16:08 07.08.2011.

kOJI SU TO SPLITOVCI ostali kroz vikend u Londonu? Tko im je platio troškove? Banda lopovska!

DH
dalibor.hren
16:24 07.08.2011.

Toliko o poštenim Englezima.

JA
JackRussell
16:41 07.08.2011.

dalibor.hren@ ne, ti si im platio troškove, seljoberu jedan neinteligentni!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije