HAJDUK SLAVIO

Gattuso o prodavanju ključnih igrača: 'Možete misliti kako sam reagirao, ali ne mogu tu ništa'

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Ivana Ivanovic/PIXSELL
1/24
18.08.2024.
u 22:35

"Ima problema s ligamentom zgloba, slično kao i Bamba. Mislim da ih neće biti neko vrijeme", rekao je o ozlijeđenom Zvonimiru Šarliji

U susretu 3. kola HNL-a Hajduk je preokretom na Poljudu svladao Varaždin sa 2-1 (0-1). Goste je u vodstvo doveo Dimitar Mitrovski (8), a Filip Krovinović (56) i Marko Livaja (74) su u nastavku pogađali za pobjedu Hajduka. Utakmicu je komentirao Gennaro Gattuso, trener Hajduka. Utakmicu, događaje na terenu i izvan njega komentirao je trener spliskog kluba Gennaro Gattuso.

"Prvih 10 minuta smo bili dobri, oni nisu prešli centar. Od 10. do 27. minute nismo dobro pritiskali, lagano su gradili napad od vratara. Gol je došao u tim minutama. Filip i Anthony u tom trenutku su zaspali. Brzo smo se vratili u svoj ritam. Zadnje tri utakmice su bile kompletno drugačije od ove. Varaždin je momčad koja voli igrati. Riskirali smo, pritiskali visoko. Utakmicu smo dobili dušom i voljom. Sve će utakmice ove sezone biti ovakve. Moramo stisnuti zube da bismo pobjeđivali", rekao je uvodno. Zatim je nekoliko riječi posvetio izmjenama igrača koje je učinio tijekom utakmice.

"Samo radim svoj posao. Promatram igrače na terenu. Vidjeli ste što je Marko napravio danas. Mnogo se trudio, trčao. Primijetio sam umor u njegovim nogama. Bilo je logično da ga izvadim. Prije utakmice imao sam dilemu Pukštas ili Trajkovski. Odlučio sam se za Pukija jer se Aleksandar vraća nakon ozljede. Na poluvremenu sam zaključio da treba biti ofenzivniji. Hrgović je mlad igrač, odlično se snašao na desnoj strani. Fali mu fizičke snage, ali marljivo trenira, trudi se. Šimun je zaslužio ovakvu večer", rekao je trener bijelih.

GALERIJA Hajduk se razigrao i preokretom svladao Varaždin! Livaja je ponovo heroj Poljuda

Hajduk i Varaždin sastali se u 3. kolu SuperSport HNL-a
1/24

Posljednjih je dana eventualni odlazak Rokasa Pukštasa česta tema. Upitan o tome rekao je: "Ne znam ništa o tome. Ni tko ga želi, ni kamo će ići. Prije desetak dana sam u razgovoru s njim čuo da je na izlaznim vratima. Možete misliti kako sam reagirao, ali ne mogu tu ništa. Ne zanima me kamo će ići. Bilo bi logično ako klub želi ostvariti transfer nekoga, da ga se poštedi, da ne propadne prodaja, ali ništa ne znam, on i dalje trenira s nama."

"Moje je pravilo da svake dvije-tri utakmice zamijenim golmana. Lovre odlično trenira. Ovo nije poklon njemu. Lučić je osjetio malu bol, ništa posebno. To će biti moje pravilo do kraja sezone. Svaku treću utakmicu će braniti Lovre. Nije ovo ništa protiv Lučića", rekao je o odluci da Lovre Kalinić večeras brani, a zatim se svrsnuo na zdravstvno stanje Zvonimira Šarlije.

"Ima problema s ligamentom zgloba, slično kao i Bamba. Mislim da ih neće biti neko vrijeme", rekao je pa zaključio: "Želim čestitati Dariju na 100. nastupu za Hajduk. Pravi je profesionalac. Igrao je na krilu kako bi nas malo odmorio. Moufija smo izgubili, čini mi se, na malo duži period. Nadam se da će se brzo vratiti Sigur. Radit ćemo razne kombinacije."

VIDEO Poletjela je i boca: Otkriveno što je trener Slavena rekao sucu. mogao bi dobiti drakonsku kaznu

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije