UTAKMICA SEZONE

Gdje gledati dvoboj Hajduka i moćnog Manchester Citya u Ligi prvaka?

Zagreb: Prva NL Juniori, GNK Dinamo - HNK Hajduk
Marko Prpic/PIXSELL
28.02.2023.
u 08:42

Prema kladionicama su gosti veliki favoriti te je na njihovu pobjedu koeficijent 1.45, dok je na pobjedu Hajduka 5.30, a na remi 4.30,

Juniori splitskog Hajduka danas od 14 sati na Poljudu igraju susret osmine finala Lige prvaka protiv bogatog engleskog kluba Manchester Citya. Igrači majstora s mora ostvarili su veliki rezultat i plasirali se među 16 naboljih klubova u Europi, a sada žele napraviti korak više i poraziti Engleze, što nikako neće biti lagan zadatak. 

Hajdukovci su u play-offu na Poljudu rezultatom 1:0 slavili protiv ukrajinskog Šahtara, a pogodak odluke zabio je 16-godišnji stoper Luka Vušković, koji je golmana svladao glavom u 82. minuti. Pet minuta kasnije dobio je direktni crveni karton zbog udaranja protivnika laktom u glavu. Inače, City je vodeća momčad Premier league 2 te imaju pet bodova ispred prvog pratitelja Chelseaja. 

- Naši navijači moraju znati da je Manchester City, kao i prva momčad, među prve četiri ekipe. Puna je momčad internacionalaca, jako su dobri, protiv svake ekipe imaju 65-70 posto posjeda, morat ćemo se naučiti igrati bez lopte. Oni će većinu utakmice diktirati tempo i imati loptu kod sebe, mi ćemo morati začepiti prilaze i pokušati kroz tranziciju doći i ugroziti njihova vrata, što se može. Isto tako, kad budemo mi imali loptu, trebamo biti jako strpljivi i sigurni u pasu, imati stabilan posjed - rekao je Budimir pa nastavio.

- Izuzetno su dobri u tranziciji, imaju izuzetno brza krila koja su dobra jedan na jedan. Njihove dvije osmice, dvije lijeve noge, playmakeri… Jako dobro. Kompletna ekipa, najjača s kojom smo se susreli u ove tri godine otkako sam ja trener juniora - najavio je dvoboj trener Marijan Budimir za Hajduk Digital TV. 

Izravni prijenos možete pratiti na prvom programu Arena Sporta

 

Komentara 2

Avatar Nomi
Nomi
09:40 28.02.2023.

Aha, juniori... Po naslovu pomislih da sam u Raju. Sretno juniorima

Avatar southman
southman
09:05 28.02.2023.

Šteta što neće biti Pukštasa, Capana i Vuškovića danas. Sa njima bi po ovakvom vremenu možda i imali neku šansu za uspjeh.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije