Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DAN ODLUKE

Gdje gledati ključnu utakmicu vatrenih u lovu na Euro? Evo koliko će zaraditi plasmanom u Njemačku

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
Foto: Ansis Ventins/PIXSELL
1/48
21.11.2023.
u 08:00

Izbornik Zlatko Dalić neće moći računati na Marka Pjacu koji je zadnji otpao za Armence, ali vraćaju se Juranović i Sučić, što je svakako golemi plus što se tiče rotacije.

Hrvatska reprezentacija danas od 20.45 sati igra odlučujuću utakmicu protiv Armenije na rasprodanom Maksimiru. Večeras se na tribinama očekuje 20-tak tisuća navijača koji će bodriti vatrene do važne pobjede i direktnog plasmana na Europsko prvenstvo u Njemačkoj 2024. godine.

GALERIJA Vatreni danas igraju protiv Armenije

Susret Latvije i Hrvatske u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo
1/48

Izbornik Zlatko Dalić neće moći računati na Marka Pjacu koji je zadnji otpao za Armence, ali vraćaju se Juranović i Sučić što je svakako ogroman plus što se tiče rotacije.

Osim za prestiž, ugled, navijače, naravno i za Luku Modrića – kojemu će EP biti posljednje veliko natjecanje – vatreni danas igraju i za pozamašan financijski naramak. Svaki od 24 sudionika Eura inkasirat će po 9,25 milijuna eura, pobjeda u skupini vrijedit će 1,5 milijuna eura, remi 750.000 eura, a dva milijuna eura vrednovat će se s dodatnih dva milijuna eura.

VEZANI ČLANCI:

Izravni prijenos utakmice možete pratiti na Novoj TV. 

Komentara 3

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
08:08 21.11.2023.

i gdje gledati? svasta!

MA
Marko77x
13:49 21.11.2023.

Pa na stadionu 🙂

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije