Večeras u Skoplju

Gelabale: Želim ostati zbog doktora koji me spašava jakih treninga

gelabale
kk cedevita
11.11.2012.
u 11:26

Košarkaški gledano, želim ostati, jer sam ovdje proveo dva lijepa mjeseca, no moj agent napravit će ono što je najbolje

Cedevita je protiv Caja Laborala izborila prvu pobjedu u Euroligi i to je ozarilo mnoga lica u tom klubu pa tako i predsjednika Mladena Vebera i glavnog sponzora Emila Tedeschija. Osokoljeni, obojica bi večeras trebali biti uz momčad i u Skoplju, gdje cedevitaše čeka vruće gostovanje kod MZT-a, ohrabrenog gostujućom pobjedom nad Olimpijom.

– Bit će to test karaktera naše momčadi. Takve su utakmice najopasnije jer dolaze u vrlo kratkom roku nakon velikog pražnjenja. No, u takvim susretima treba do izražaja doći naša širina. Recimo, Marko Car nije igrao protiv Caja Laborala, a igrač je s puno energije – ustvrdio je oporavljenik Marko Tomas, igrač čiji je povratak trener Maljković čekao kao što ozebli čekaju sunce. Francuz Mickael Gelabale još jednom je potvrdio visoku pouzdanost i bila bi prava šteta da ga se ne zadrži.

– Moj je agent počeo razgovarati s Cedevitom. Košarkaški gledano, želim ostati, jer sam ovdje proveo dva lijepa mjeseca, no moj agent napravit će ono što je najbolje za mene.

Potom se Mickael našalio:

– Zapravo želim ostati zbog doktora Cerovečkog. Svaki put kada imamo puno treninga, spašava me u svojoj ordinaciji.

Najgore će biti za klub ako Gelabale ode, a Cedevita ne uspije dovesti Darija Šarića. Cedevita je Šariću ponudila višegodišnji ugovor s mogućnošću izlaza u NBA nakon tri godine. Za tri godine Šarić bi dobio oko 600 tisuća eura. S obzirom na to kakve procjene talenta ima i kakav Šarića publicitet prati, nesumnjivo bi to klubu donijelo velike simpatije javnosti. I punu dvoranu, o čemu glavni sponzor i predsjednik sanjare za četvrtak i dvoboj s dosad nepobijeđenim Popovićevim Žalgirisom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije