IGRAJTE

Germania daje najveće tečajeve: Lyon 2.25, Atletico 2.15 i Ajax 1.60

La Liga Santander - Atletico Madrid v Huesca
SERGIO PEREZ/REUTERS/PIXSELL/REUTERS/PIXSELL
25.04.2021.
u 13:28

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Nedjelja je kao stvorena za nogomet, a mi smo vam za tu priliku spremili jednu pravu poslasticu u ponudi Germania Sport kladionica. Nudimo vam nova tri najveća tečaja, a na vama je da ih iskoristite i još više uživate u ovom sunčanom danu. Spomenuti tečajevi mogu se mijenjati, ali niti u jednom trenutku neće ići ispod razine najvećih na cijelom tržištu!

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Ako imaš račun na germaniasport.hr, provjeri ga svakog ponedjeljka, jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj sretan dan uz Happy Monday Bonus.

LYON – LILLE (21:00) JEDINICA, 2.25

Prvenstvena utrka u Ligue 1 ulazi u posljednji zavoj, a dvoboj Lyona i Lillea mogao bi odlučiti tko će prvi proći kroz cilj. Momčad Rudija Garcije, nakon tri vezana kiksa, upisala je dvije uzastopne pobjede i ponovno se približila Lilleu s tri boda zaostatka. Lille je prednost su istopio remijem u posljednjem kolu s Montpellierom. Četiri od prethodnih šest prvenstvenih utakmica dviju momčadi završile su bez pobjednika, preostale dvije pripale su Lilleu, a sve upućuje na to da Lavovi danas imaju izvrsnu priliku prekinuti dominaciju gostiju.

ATHLETIC BILBAO – ATLETICO MADRID (21:00) DVOJKA, 2.15

Nakon jučerašnjeg remija gradskog rivala Reala, za momčad El Chola Simeonea ovo je idealna prilika da ponovno odu na pet bodova razlike u odnosu na kraljevski klub. Na ruku im ide i činjenica da Athletic danas igra bez 'pola momčadi', točnije pet prvotimaca koji su svi otpali zbog problema s ozljedama. Simeone na raspolaganju nema samo Gimeneza koji je kartoniran, dok su svi ostali 'spremni kao zapete puške'. Do kraja sezone nije puno ostalo, Atletico drži sve u svojim rukama, a slavlje danas dovelo bi ih korak bliže konačnom cilju. U posljednjih četiri od pet međusobnih utakmica Atletico je zabijao minimalno dva pogotka, imaju tri pobjede i jedan remi, a u posljednjem ogledu, onom prije mjesec i pol dana, pobijedili su rezultatom 2:1.

AJAX – AZ ALKMAAR (14:30) JEDINICA, 1.60

To koliko je AZ opasan mogli smo se uvjeriti ove sezone u Europskoj ligi kad smo gledali njihove okršaje protiv Rijeke, ali Kopljanici su ipak za tu nijansu bolji i to stalno posljednje vrijeme demonstriraju kad igraju protiv njih. U posljednje dvije utakmice slavili su bez da su pritom primili pogodak, iako valja naglasiti kako je AZ prije toga slavio u tri utakmice zaredom. Što se tiče trenutne forme, ona gostiju nešto je bolja, imaju četiri pobjede i jedan poraz, dok su Kopljanici u posljednjih pet utakmica zabilježili dvije pobjede, dva remija i poraz (Roma). Bilo kako bilo, domaćin je favorit, nemaju bez razloga 12 bodova više od trećeplasiranog AZ-a te se od njih očekuje da nastave s izvrsnim igrama na domaćem terenu.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije