PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Rijeka 2,20, Ajax 1,80, Celtic 1,50

Ajax
Press Association/Pixsell
10.02.2021.
u 12:03

Nigdje nećete pronaći veće tečajeve

Germania Sport kladionica i ove sportske srijede misli na svoje vjerne igrače te vam ponovno donosimo najveće tečajeve na tri odabrana para. U današnjoj bogatoj ponudi u prvi plan dolazi nogomet tako da smo i mi naše promotivne tečajeve rezervirali za najvažniju sporednu stvar na svijetu.

Jadranski i nizozemski derbi te gostovanje slavnog škotskog kluba sigurno će zaintrigirati mnoge, a ako se želite dobro provesti uz sportsko klađenje, garantiramo vam da nigdje nećete pronaći veće tečajeve na tri spomenute utakmice. Zato je Germania Sport kladionica najbolja opcija za vas, a uz standardnu uplatu platnim karticama, Germania vam je omogućila i uplatu preko A-bona, AirCasha, Skrilla i Germania bona.

RIJEKA – HAJDUK (srijeda 18:05) JEDINICA 2,20

Utakmica koja će danas mnogima biti u prvome planu. Rijeka i Hajduk igraju prvi od dva Jadranska derbija u veljači, a ovo će biti zaostala utakmica iz prvog dijela sezone. Rožman i Tramezzani tako će imati priliku dobro upoznati jedan drugoga u tekućem mjesecu, a na prvi međusoban okršaj u HNL-u stižu kao četvrta i peta momčad prvenstva. Istina, Hajduk ima dvije utakmice više i čak sedam bodova manje od današnjeg suparnika, a i pod većim je pritiskom. Naime, otkad je Tramezzani sjeo na klupu, Bili su slavili samo dvaput, a i efikasnost im je mana. Večeras nikako ne bi smjeli izgubiti, jer će im u tom slučaju i Europa biti sve dalje, no jasno je kako će se mnogo toga pitati i Riječane, koji na svom travnjaku, ipak, imaju ulogu favorita. Ovaj dvoboj imao je vatrenu uvertiru izvan stadiona, a sigurni smo da će jednako vatreno biti i na samom travnjaku.

AJAX – PSV (srijeda 20:00) JEDINICA 1,80

U četvrtfinalu nizozemskog Kupa pratit ćemo ponajveći derbi tamošnjeg nogometa između Ajaxa i PSV-a. Kopljanici su vodeća momčad prvenstva i u trenutno sjajnoj formi od 11 utakmica bez poraza. PSV je odmah iza njih sa četiri boda manje na kontu. U međusobnim susretima Ajax je uspješniji, no utakmice su u pravilu neizvjesne, a takva je bila i jedina međusobna ove sezone, nedavno odigrana, kada su na amsterdamskom stadionu podijelili bodove, bilo je 2:2. Kladionice danas favoriziraju Kopljanike, međutim PSV ne treba olako otpisivati, posebno jer se radi o kup utakmici. Ovdje svakako treba naglasiti da uzvrata nema, igra se samo jedna utakmica, što znači da momčadi moraju biti na dodatnome oprezu. Međutim, nizozemska liga bogata je pogocima pa vjerujemo da će tako biti i večeras, a laganu prednost dajemo Aajaxu zbog domaćeg terena.

ST. MIRREN – CELTIC (srijeda 21:00) DVOJKA 1,50

Slavni škotski Celtic večeras će biti na teškom iskušenju kod St. Mirrena. Naime, domaćini vode bitku za pozicije koje vode u Europu i vrlo su neugodan protivnik za svakoga. Igraju prilično tvrdi nogomet, malo zabijaju i primaju, a i trenutno su u dobroj formi, koja broji devet osvojenih bodova u posljednjih pet kola. S druge strane Celtic je uvijek Celtic, pojam kada je škotski nogomet u pitanju. Međutim, zeleno-bijeli ove sezone kaskaju velikih 20 bodova za najvećim rivalom Rangersom i već su se, praktički, oprostili od titule koju su niz godina uzastopno osvajali. No, ne smije se Celtic opustiti na drugoj poziciji, jer mu se trećeplasirani Hibernian sa šest bodova manje lako može približiti. Zato smo prednost, ipak, dali gostima. Na kraju napomenimo kako su isti rivali ove sezone već dvaput igrali, a svatko je odnio po jednu pobjedu.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije