Priopćenje kluba

GNK Dinamo: Mamić nije priveden, na obavijesnom je razgovoru

Zdravko Mamić (1)
Danijel Kasap/Pixsell
15.03.2013.
u 19:30

"Da bismo iznijeli klupski stav o tome što se sve događalo i o izjavama Zdravka Mamića, morao bi se sastati Izvršni odbor koji to ne može."

Mamićevo vrijeđanje ministra Željka Jovanovića glavna je tema dana, a kratkim priopćenjem oglasio se i GNK Dinamo.

"Dinamo službeno potvrđuje da je Zdravko Mamić na obavijesnom razgovoru u Heinzelovoj, dakle da nije priveden. Više ne možemo komentirati jer nemamo informacija."

Kako neslužbeno doznajemo, da bi Dinamo izrekao klupski stav o tome što se sve događalo i izjavama Zdravka Mamića, morao bi se sastati Izvršni odbor koji to ne može. Prije svega zato što nema informacija o svemu da bi ih uopće mogao komentirati.

>>>Mamić: Srbin Jovanović mrzi sve hrvatsko, uvreda je za mozak

Ključne riječi

Komentara 11

OB
-obrisani-
20:17 15.03.2013.

Treba ga zatvorit na mjesec dana,a bez koke to za njega znači katastrofu .I bit će manji od makovog zrna.

MU
Mucilin
20:30 15.03.2013.

taj bedak I lopov zasluzil je haps, bitabga

Avatar Vrijeme
Vrijeme
22:01 15.03.2013.

Nesmiju prdnuti bez Mamica, a kamo li uraditi nesto i to jos protiv njega. Lik je diktator,...despot,.....capodeluxe,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije