Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
još jedno priznanje

Goal.com i Eurosport: Olić među junacima polufinala

olić
AFP
29.04.2010.
u 14:58

Ugledni internetski portali Goal.com i Eurosport izabrali su junake i tragičare polufinalnih utakmica nogometne Lige prvaka. Ivica Olić se u oba izbora nalazi među pozitivnim likovima.

Hrvatski je reprezentativac postigao sva tri zgoditka u pobjedi svoga Bayerna u uzvratnoj utakmici kod Lyona (3:0). Goal.com ga je stavio na prvo mjesto uz objašnjenje:

"Ovdje nema iznenađenja. Podcijenjeni hrvatski reprezentativac u velikom je stilu poslao Bayern u finale nakon hat-tricka za ukupnih 4-0 protiv Lyona. Njegov je prvi gol u 26. minuti bio odlučujući jer je njegovom klubu donio traženi pogodak u gostima. Olićeva preostala dva gola su bila lijepa, a s njima se nalazi u dobroj poziciji u utrci za Zlatnu kopačku Lige prvaka budući da je na drugom mjestu sa sedam pogodaka, jednim manje od Lionela Messija. No, pred Olićem je još i finalna utakmica."

Iza Olića je Goal.com smjestio Interov stoperski dvojac, Lucija i Waltera Samuela, zatim jedinog Barceloninog strijelca u nedovoljnoj pobjedi protiv talijanskog prvaka, Gerarda Piquea, te još jednog Interovog nogometaša, Estebana Cambiassa.

Eurosport je u svome izboru na prvo mjesto stavio Interova trenera Josea Mourinha, kojeg slijedi njegov branič Lucio. Na treće je mjesto Eurosport duhovito smjestio Real Madrid jer je "izbjegao noćnu moru - Barcelonino osvajanje Lige prvaka na Santiago Bernabeuu". Olić se, ovom prilikom, nalazi na četvrtom mjestu.

"Hrvatski napadač je uhvatio hat-trick i radio stalne probleme Lyonu svojim trkom, snagom i žilavošću. Kao mnogo bolja verzija Paula Dickova", usporedio je Eurosport Olića sa škotskim veteranom, nekadašnjim napadačem Arsenala, Manchester Cityja i Blackburna, a danas Leedsa.

Komentara 2

OB
-obrisani-
18:28 29.04.2010.

Olić među junacima polufinala ?? Bila bi prava hrvatska domoljubna fantastika da je riječ o polufinalu SP 2010..

AN
azra.ng2
19:08 29.04.2010.

daj janez tebe toliko boli sto nemate u sloveniji olića i sta spominjes koji ku.... stalno to sp 2010 to vam je jedno jedino i upisite si ga u povijest ako imate jos mjesta

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije