Ranjeni medvjed

Gojanović: To je sport, i to se događa... Nema panike!

Medveščak, KAC, Ebel (1)
Dalibor Urukalović/Pixsell
02.12.2012.
u 22:16

– Obrana je bila jako loša, Kristan je bio na streljani. Vjerujem da ovaj poraz neće loše utjecati na psihu

Hokejaši Medveščaka u 27. su kolu EBEL-a nokautirani u Villachu sa čak 11:2 (4:1, 6:1, 1:0). Najveći je to poraz medvjeda ikada u EBEL-u, dosad je rekordan bio poraz 0:7 protiv KAC-a iz prve sezone.

– Poraz je visok, ali to je sport. Najvažnije je da se probudimo, okrenemo idućoj utakmici i naučimo na pogreškama. U ovom trenutku sezone ne vidim ovaj poraz kao veliki problem, dapače, nema panike, ovo je dobar impuls – rekao je Damir Gojanović.

Zanimljivo, medvjedi su imali 58 udaraca na gol, a Villach pet manje! Lijepa stvar je debi Tihomira Filipeca na golu. Zamijenio je Kristana u 40. minuti, te primio samo jedan gol u zadnjoj trećini.

– Obrana je bila jako loša, Kristan je bio na streljani. Vjerujem da ovaj poraz neće loše utjecati na psihu, da će igrači izvući pouke – dodao je Ljubić, a trener Raymond zaključio:

– Poraz je poraz, primio tri ili deset golova, svejedno je.

>>>Najveći poraz ikad: Medveščak izgubio od Villacha sa čak 11:2!

Ključne riječi

Komentara 1

ER
erik
15:45 04.12.2012.

Događa se i to. Dogodilo se to jednom i najslavnijem hokejaškom sastavu na svijetu, Montreal Canadiensima, koji su devedeset i neke kod kuće (!) izgubili protiv Detroit Red Wingsa sa 0:16! Jednostavno ekipa i vratar "zaspu" na ledu, i sve što protivnik ispuca, uđe u gol. Takva utakmica.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije