Hajduk - Feldkirchen 8:1

Golijada Hajduka, juniori Jelavić i Džoni zabili po tri gola

Hajduk (1)
Ozren Maršić
11.07.2011.
u 21:20

Ide Hajduku protiv austrijskog trećeligaša Feldkirchena, prije nekoliko dana bijeli su slavili sa 6:1, ovaj put bilo je 8:1 (1:1). S tim da je Balakov na travnjak poslao, uvjetno rečeno, drugu momčad

Iskazali su se juniori Jelavić i Džoni, koji su iskazali veliku želju u realizaciji i postigli su po tri pogotka. Igrali su Kalinić (od 74. Stipica), Oremuš, Maloča (od. 51. Andrijašević), Glumac, Kukoč, Pešić, Brkljača (od 46. Luštica), Trebotić, Sarić, Jelavić, Lendrić (od 46. Džoni). Strijelci za Hajduk bili su Lendrić u 27., Džoni u 51., 53., i 87. minuti, Jelavić u 66., 69., i 80., te Trebotić u 89. minuti, a jedini pogodak za domaće postigao je Hebenstreit u 41. minuti.

Valja istaći mladog Pešića koji je imao tri asistencije Igralo se po kiši, a Hajduk je posebno dojmljiv bio u drugom poluvremenu kada je uslijedila prava golijada u mreži domaćina.. Krasimir Balakov može biti zadovoljan s onim što su prikazali njegovi mladići. Na tribinama stadiona u Feldkirchenu našlo se i desetak navijača Hajduka.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije