O RAZNIM TEMAMA

Goran Ivanišević: Luka Modrić je dinosaurus, ali Đoković će više trajati

Savudrija: Goran Ivanišević postao ambasador UNIQA osiguranja
Foto: Sasa Miljevic/PIXSELL
1/4
15.06.2023.
u 13:34

Dinu Prižmiću čestitam na osvajanju Roland Garrosa, gledao sam dosta juniorskih mečeva na turniru. Mislim da će postati drugi Splićanin sa seniorskim Grand Slam naslovom, rekao je Goran Ivanišević

Trideset i treći teniski ATP turnir Plava laguna Croatia Open Umag održat će se u istarskom gradu od 21. do 30. srpnja 2023. godine. Turnir je najavilo i legendarno hrvatsko tenisko lice, Goran Ivanišević.

Naš proslavljeni tenisač i trener je prokomentirao veliku pobjedu hrvatske nogometne reprezentacije u polufinalu Lige nacija protiv Nizozemske (4:2 nakon produzetaka).

- Gledao sam drugo poluvrijeme, taman kad je trebalo. Ne iznenađuju me rezultati reprezentacije, ovo je već normalno.Luka Modrić je dinosaurus koji nikad ne izumire. 

VEZANI ČLANCI:

Hoće li možda otputovati u Rotterdam na finalnu utakmicu ovog vikenda?

- Ne mogu jer idem igrati ekshibicijski turnir u Njemačku, ali sam na nedavnom Svjetskom prvenstvu osjetio tu atmosferu. Sa sinom sam uživao u Katru i bilo je baš divno iskustvo.

Ivanišević je odgovorio na pitanje tko će duže trajati na vrhunskom nivou, Luka Modrić ili Novak Đoković?

- Đoković, jer te tenis ne troši kao nogomet.

Jel postoji mogućnost da Đoković zaigra u Umagu, turniru koji je osvojio i s kojim je iznimno povezan iz ranijih dana?

-.To treba pitati njega, ove godine ima druge planove u tom terminu, ali nije isključeno da se jedne godine vrati?

Ivanišević se i nadovezao na činjenicu da sad kao trener ima sedam osvojenih Grand Slam naslova, dok je u igračkoj karijeri osvojio jedan, Wimbledon 2001. godine.

- Ispada da sam bolji trener nego igrač - uz osmijeh je rekao Ivanišević.

21.04.2023., Banja Luka - Teniski centar Nacionalnog teniskog kompleksa u parku Mladen Stojanovic, Banjaluka (BiH) - Otvoreni trening Novaka Djokovica i njegovog trenera Gorana Ivanisevica nakon cega je uslijedilo fotografiranje i dijeljenje autograma obozavateljima. Photo: Dejan Rakita/PIXSELL
Foto: Dejan Rakita, ilustracija

Hrvatska teniska legenda je oduševljena što će moći doći u Umag u miru uživati u tenisu.

- Jedva čekam doći i konačno osam dana u miru uživati u tenisu. Da ne moram dolaziti kao trener nego samo uživati i gledati.

Hrvatski tenisač Dino Prižmić nedavno je postao juniorski pobjednik Roland Garrosa. Kao treći nositelj turnira je u finalu pobijedio Bolivijca Juana Carlosa Angela Pradu 6:1, 6:4, a Ivanišević je sve pomno pratio.

- Dinu Prižmiću čestitam na osvajanju Roland Garrosa, gledao sam dosta juniorskih mečeva na turniru. Mislim da će postati drugi Splićanin sa seniorskim Grand Slam naslovom.

Komentara 4

KO
kovasebe
17:11 15.06.2023.

Neusporedivi sportovi, a i neusporedivi uspjesi. Jedno je privatno natjecanje za samog sebe, a drugo momčadski sport u kojem ovisiš od drugih i moraš se prilagođavati drugima. A ni radost koju donose nije ista. Na koncu tenisač će igrati isto pod bilo kojom zastavom, dok nogometašima navijački moment i zastava i himna znače puno više. Kao i navijačima.... jedino vama Đoković znači sve, nosite si ga doma, skupa s njegovom rakijom čiča Draža

MA
Madrac09
14:19 15.06.2023.

Neusporedivo .

DU
Deleted user
23:28 17.06.2023.

Nije krv voda. Fuj.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije